Tablaya parçayı bağlama

Fotoğraf
 
Abi ben akıllı telefon kullanmıyorum. Nokia'nın müzelik modeli var. Şarjı 10 gün gidiyor. O sebeple fotoğraf işini ağabeyin iphone ile yapıyorum. Onun telefonda çektim. Mail atarsa bana yükleyeceğim.
Şimdilik masanın çizimi atayım.

Masayı alttan vida ile profile başladım. Fakat o delikler tutmayınca antika matkapla uğraşsak biraz genişlettim dikey olarak. Onun dışında masa sağlam esneme yok. Fakat ayaklar çok küçük e uygun değil. Benim örnek verdiğim ayaklar bu işin için daha uygn aslında. Yani masa sağlam, makina sağlan, ayak alt yüzeyi geniş fakat masa yine 4 tane vida üzerinde durmuş oluyor. Geniş bir ayak bulursak vidasız alacağım.
 

Ekli dosyalar

  • Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    153 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Unutmadan alttan bağladığımı söylemiştim. Fakat 4 vida atamadım. Çünkü 4. vida çaprak olarak profile çarptığından alttan girmedil. Üstten gjon atıp somunlamak lazımdı. Ama yeterli adam yoktu kaldıracak. M10 allen kullandım.
 
@asenyurt simulatorü yapıyor galiba. Yetişecek pilotlar lazım. @Suat_Korkmaz Fotorğraf aşağıda. Kabloları pnomatikleri filan başlamıştım ama onu atmamış. O bölmeye komple pimapen çıkma bir kapı buldum bodrumdan. Tam da uydu. Onu takacağım yarın. Toz komple aşağıya birikecek.

Yandaki lastik kapamaları filan söktüm. İçi komple toz dolmuştu. Bir de bu rayların deliklerin kapatmak gerekiyormuş. Mermer macunu mu kullanmalıyım?

Full_Size_Render-111.jpg
 
Ön tarafta dikkat ederseniz 3 tana bf12 deliği var. 2 si yedek. Çift motora geçersem diye.. Ortadaki bölünden büyük motoru kullanıyorum 86 serisi olan.

Masa bu arada 100 TL'ye geldi (nakliye+ anti pas dahil). Kendim yapsaydım boya+fırça+tiner+nakliye+demir+komşudan emanet kaynak makinası filan derken daha maliyetli olacaktı. Diğer bir demirci bu masa için 250 TL demişti. 150 TL kazık atacaktı ayak üstü:)

Şu delikleri kapatlamak için ne dersiniz? Mermer macunu olur mu? siz ne kullanıyor sunuz?

p_36_0.jpg
 
Zamanla talaşla kapanır o delikler:rolleyes:
 
Sorunda o zaten. Kapamak lazım. Talaş oradan araba içerisine giriyor. Araba sıyırıcılarının bir anlamı olmuyor.
 
Zımba gibi çalışacak, istenen çapa işlenmiş ince cidarlı bir metal boru ile kalınca plastikten halkalar kesip yapıştırsanız?
 

Forum istatistikleri

Konular
129,079
Mesajlar
923,068
Kullanıcılar
451,370
Son üye
docsu

Yeni konular

Geri
Üst