yakupakgul
Üye
Dosya ektedir.
Baski devre PROTEUS programi ile hazirlanmistir. Sanirsam lise ogretmenim cizmis baski devreyi.
Bilgisayarimin derinliklerinde sakli kalmis, paylasalim, an azindan birisinin isine yarar.
Datashette ise anfi semasi ve karakteristik ozellikleri yeralmaktadir.
Devre 12-16Volt arasinda bir besleme gerilimi ile besleniyor. Lisede bu devreyi yapmistik. Guzel ses veriyor.
Kaliteli bir hoparlor ile cok tatli bir muzik sesi alabilirsiniz.
Yapacak arkadaslara tavsiyem;
Bu Anfiyi bilgisayariniz icin kullanmanizdir. Bilgisayarin ekolayziri ile super sesler alabilirsiniz.
Ses kalitesi super (STK ile kiyaslanamaz tabiki) ve bir okadarda net.
Kaliteli bir anfi gibi kaliteli hoparlorlerde onemli bir etkendir.
Hoparlorler kabin icinde daha cok ses cikarir, elinize aldiginiz hoparloru bu anfiye baglasaniz ayri bir ses, hoparloru kabine yerlestirip anfiye bagladiginiz zaman daha effektif bir ses alirsiniz.
Ben bu anfiyi lise zamaninda yapip VCD ile takas yapmistim
Gorusmek uzere...
Baski devre PROTEUS programi ile hazirlanmistir. Sanirsam lise ogretmenim cizmis baski devreyi.
Bilgisayarimin derinliklerinde sakli kalmis, paylasalim, an azindan birisinin isine yarar.
Datashette ise anfi semasi ve karakteristik ozellikleri yeralmaktadir.
Devre 12-16Volt arasinda bir besleme gerilimi ile besleniyor. Lisede bu devreyi yapmistik. Guzel ses veriyor.
Kaliteli bir hoparlor ile cok tatli bir muzik sesi alabilirsiniz.
Yapacak arkadaslara tavsiyem;
Bu Anfiyi bilgisayariniz icin kullanmanizdir. Bilgisayarin ekolayziri ile super sesler alabilirsiniz.
Ses kalitesi super (STK ile kiyaslanamaz tabiki) ve bir okadarda net.
Kaliteli bir anfi gibi kaliteli hoparlorlerde onemli bir etkendir.
Hoparlorler kabin icinde daha cok ses cikarir, elinize aldiginiz hoparloru bu anfiye baglasaniz ayri bir ses, hoparloru kabine yerlestirip anfiye bagladiginiz zaman daha effektif bir ses alirsiniz.
Ben bu anfiyi lise zamaninda yapip VCD ile takas yapmistim
Gorusmek uzere...