aponal Üye Katılım 6 Ara 2009 Mesajlar 223 Puanları 1 Yaş 46 6 Haz 2010 #1 iki cihaz arasında tek damar kablo var acma kapama işlemi yapmak istiyorum manuel nasıl yaparım motor --------------- start+ stop
iki cihaz arasında tek damar kablo var acma kapama işlemi yapmak istiyorum manuel nasıl yaparım motor --------------- start+ stop
mustafa6106 Üye Katılım 16 Şub 2010 Mesajlar 382 Puanları 1 Yaş 32 6 Haz 2010 #2 biraz açabilirmsiniz?
mare05 Üye Katılım 2 Haz 2010 Mesajlar 72 Puanları 1 Yaş 40 6 Haz 2010 #3 kumanda fazını dolaştıra bılırsın ama start stoplu ıse devreyı tam acamadıgın ıcın bısey dıyemıycem kullanma ımkanın varsa darp anahtarıylada yapabılırsın kolay gelsın
kumanda fazını dolaştıra bılırsın ama start stoplu ıse devreyı tam acamadıgın ıcın bısey dıyemıycem kullanma ımkanın varsa darp anahtarıylada yapabılırsın kolay gelsın
Konu Sah aponal Üye Katılım 6 Ara 2009 Mesajlar 223 Puanları 1 Yaş 46 6 Haz 2010 #4 darbe akım anahtarı kullanacaktım fakat kablo yerin altında mesafe 600 mt tutarsız calışıyor darbe akım anahtarını toprak la kısa devre yaparak kullanıyorum akım zayıflıyor sanrım nasıl güclendiricem
darbe akım anahtarı kullanacaktım fakat kablo yerin altında mesafe 600 mt tutarsız calışıyor darbe akım anahtarını toprak la kısa devre yaparak kullanıyorum akım zayıflıyor sanrım nasıl güclendiricem
mare05 Üye Katılım 2 Haz 2010 Mesajlar 72 Puanları 1 Yaş 40 7 Haz 2010 #5 darp anahtarı ıcın yeterlı olur ama sen kontaktorudemı aynı fazdan beslıosunkı anlamadım ama bıraz daha acarsan daha ıyı olur
darp anahtarı ıcın yeterlı olur ama sen kontaktorudemı aynı fazdan beslıosunkı anlamadım ama bıraz daha acarsan daha ıyı olur