asoysal
Üye
The International University of Sarajevo
Ercan DÜDÜKÇÜ arkadaşımızın sizinle paylaşmak istediği yazısı aşağıda:
merhaba,
Ben marmara tef Elektrik öğretmenliği 2007 mezunuyum. Okulu bitirir bitirmez International University of Sarajevo'ya ( bosna-hersek) mühendislik eğitimi için gittim. Burada ingilizce yeterlilik sınavını verdikten sonra 1 yıllık eğitimin ardından elektrik-Elektronik mühendisliği diplomasını aldım yök'den denklim de var ayrıca emo dan da.
Bunu anlatmamın sebebi belki mühendis olmak isteyen arkadaşlar vardır. böyle birşeyin varlığından haberdar olmalarını ve yardım etmeyi isterim bu konu ile alakalı bi mail tüm üyelerinize gönderirseniz tef li arkadaşlara yardımcı olabiliriz.
Saygılarımla...
NOTLAR:
Bosna hersek e vize gerekmeden sadece pasoportla gidilebiliyor.
istersen yaz aylarında veya normal okul dönemlerinde orada ing. eğitimi veriorlar.
Yurt a gelince okulun yurtları var orada kalabilirsiniz. Orada zaten şu anda okuyan 3 tane tef li arkadaşlar var. Yurt konusunda orada sıkıntı çekmezsiniz
Okulun 1 yıllık eğitim harcı 5500 euro( Ücret konusunda Ercan arkadaşımızın ismini verirseniz, en azından daha önce bizim arkadaşımız bu prog. Tamamlamıştı gibisinden söylerseniz faydalaı olabileceğini söyledi)
Eğitim İngilizce. İngilizce yeterliliği geçmeniz gerekiyor.
Yaz okulunda ingilizce eğitimi 600 euro 8 haftalık bir eğitim
Bölüm olarak şuanda Elektrik-Elektronik müh. Var. Fakat büroyla görüşürseniz. Varsa diğer programlar hakkında bilgi alabilirsiniz.
Ayrıntılara buradan bakabilirsiniz.
İnternet adresi: International University of Sarajevo > Home
Denklik belgesi: International University of Sarajevo > Home
Diploma:
International University of Sarajevo > Home
İletişim ofisi:
Istanbul Office: Oğuzhan Caddesi Akkoyunlu Sokak
Transal İş Merkezi No:1 Kat: 4 Fındıkzade / Istanbul
Tel: +90 212 533 37 71
Paylaşımın hayırlı olması dileğimizle..
Teknik eğitim fakülteleri buluşma noktası, facebook grubu..
alıntıdır
Ercan DÜDÜKÇÜ arkadaşımızın sizinle paylaşmak istediği yazısı aşağıda:
merhaba,
Ben marmara tef Elektrik öğretmenliği 2007 mezunuyum. Okulu bitirir bitirmez International University of Sarajevo'ya ( bosna-hersek) mühendislik eğitimi için gittim. Burada ingilizce yeterlilik sınavını verdikten sonra 1 yıllık eğitimin ardından elektrik-Elektronik mühendisliği diplomasını aldım yök'den denklim de var ayrıca emo dan da.
Bunu anlatmamın sebebi belki mühendis olmak isteyen arkadaşlar vardır. böyle birşeyin varlığından haberdar olmalarını ve yardım etmeyi isterim bu konu ile alakalı bi mail tüm üyelerinize gönderirseniz tef li arkadaşlara yardımcı olabiliriz.
Saygılarımla...
NOTLAR:
Bosna hersek e vize gerekmeden sadece pasoportla gidilebiliyor.
istersen yaz aylarında veya normal okul dönemlerinde orada ing. eğitimi veriorlar.
Yurt a gelince okulun yurtları var orada kalabilirsiniz. Orada zaten şu anda okuyan 3 tane tef li arkadaşlar var. Yurt konusunda orada sıkıntı çekmezsiniz
Okulun 1 yıllık eğitim harcı 5500 euro( Ücret konusunda Ercan arkadaşımızın ismini verirseniz, en azından daha önce bizim arkadaşımız bu prog. Tamamlamıştı gibisinden söylerseniz faydalaı olabileceğini söyledi)
Eğitim İngilizce. İngilizce yeterliliği geçmeniz gerekiyor.
Yaz okulunda ingilizce eğitimi 600 euro 8 haftalık bir eğitim
Bölüm olarak şuanda Elektrik-Elektronik müh. Var. Fakat büroyla görüşürseniz. Varsa diğer programlar hakkında bilgi alabilirsiniz.
Ayrıntılara buradan bakabilirsiniz.
İnternet adresi: International University of Sarajevo > Home
Denklik belgesi: International University of Sarajevo > Home
Diploma:
International University of Sarajevo > Home
İletişim ofisi:
Istanbul Office: Oğuzhan Caddesi Akkoyunlu Sokak
Transal İş Merkezi No:1 Kat: 4 Fındıkzade / Istanbul
Tel: +90 212 533 37 71
Paylaşımın hayırlı olması dileğimizle..
Teknik eğitim fakülteleri buluşma noktası, facebook grubu..
alıntıdır