electricmhnds
Üye
genel olarak sordum bir Televizyon neden dolayı bu şekilde gösterebilir diye şunu da belirteyim yeni televizyon değil belki 10 yıl vardır alınalı markası beko modelini bilmiyorum.Nasıl yani?Soru ilginç marka model yazmadan mı imal edilmiş?
görüntü kaynağını bilmiyorum o konularda bilgim yok.Televizyon bana da ait değil zaten benimkisi sadece bir merak zaten televizyon tamircisi sorunu düzeltmek için televizyonun bir parçası değişmesi gerekiyor demiş yani sorun büyük ihtimal tvde benim de öğrenmek istediğim böyle bir sorun televizyonun hangi parçasından ve neden kaynaklanır?Bir cok nedeni olabilir.
Yayin bozulmasi olabilir tv arizali olabilir.
Goruntu kaynaginiz nedir ? Rf ilemi scart ilemi rca ilemi goruntu aktarılıyor? Farkli bir goruntu kaynagi ile tvyi beslediniz yine sorun devam etti ise sorunu tv de aramak gerekiyor ama denemedi iseniz sorunun once yayindanmi yayini aktaran kablodami yoksa tv demi bulmak lazim.
Bu uc olasiligi elediniz mi?
görüntü kaynağını bilmiyorum o konularda bilgim yok.Televizyon bana da ait değil zaten benimkisi sadece bir merak zaten televizyon tamircisi sorunu düzeltmek için televizyonun bir parçası değişmesi gerekiyor demiş yani sorun büyük ihtimal tvde benim de öğrenmek istediğim böyle bir sorun televizyonun hangi parçasından ve neden kaynaklanır?