Şahbaz Hüseyin
Üye
Merhaba arkadaşlar, Şuan bende aynı sorunu yaşamaktayım konu başındaki sadece teleservis seçeneği çıkıyor hiç birşey yapamıyorum çözüm bulabilen var mı ?
Tesekkür ederim. ben sorunumu denetim masası SETPG/PC ayarlarından çözdüm şuan srorunsun iletişim kurabiliyorum.Alıntıdır:
I faced same problem and successfully fixed it recently.
I'm using win10 and TIA PORTAL V14.
FIRST OF ALL --> CLOSE ALL PROGRAMS
THEN RUN services.msc WITH ADMINSTRATOR PREVILAGES.
FIND SIMATIC PNDISCOVERY IN EXTENDED SECTION. AS SHOWN IN PICTURE.
THEN OPEN IT. STOP FROM RUNNING STATUS. THEN AGAIN START.
RESTART DESKTOP PC.
PROBLEM RESOLVED.
Ekli dosyayı görüntüle 60780
Alıntıdır:
I faced same problem and successfully fixed it recently.
I'm using win10 and TIA PORTAL V14.
FIRST OF ALL --> CLOSE ALL PROGRAMS
THEN RUN services.msc WITH ADMINSTRATOR PREVILAGES.
FIND SIMATIC PNDISCOVERY IN EXTENDED SECTION. AS SHOWN IN PICTURE.
THEN OPEN IT. STOP FROM RUNNING STATUS. THEN AGAIN START.
RESTART DESKTOP PC.
PROBLEM RESOLVED.
Ekli dosyayı görüntüle 60780
merhaba problemi çözebildinmi?Merhaba konu başlığını açan kişi ile aynı problemi yaşamaktayım. Programı 2 kez kurup kaldırmama rağmen düzeltemedim Windows 10 kullanıyorum. Ben programı ilk kurduğumda bir cihazı bağlayıp çalıştırabildim. Fakat aradan bir gün geçtikten sonra farklı bir cihazı denediğimde Teleservice sorununu yaşadım. Kaldırıp yüklemek çok uzun sürüyor ve programın acil düzelmesi gerekiyor. Cevaben yazılan bütün seçenekleri denedim. Simülasyona başlayarak denedim simülasyonu tamamlayamadı tekrar aynı problemi yaşadım. Farklı yollarınız var sa ve ya programda farklı bir yol bulduysanız yardımcı olmanızı rica ederim.
bende aynı problem devam ediyor. Acaba nasıl çözdüğünü biraz daha açıklayabilir misiniz.Tesekkür ederim. ben sorunumu denetim masası SETPG/PC ayarlarından çözdüm şuan srorunsun iletişim kurabiliyorum.