anlatmak istediğim2,5 mm kesitinde üç adet priz linyesi düşünelim bu linyelere ayrı ayrı 2,5 mm kesitinde toprak hattı çekmektense bir tane 2,5 mm kesitinde toprak hattı çekilse olmazmıfaz kesiti 16mm2 ve altında ise toprak kesiti faz kesiti ile aynı olmalıdır.
anlatmak istediğim2,5 mm kesitinde üç adet priz linyesi düşünelim bu linyelere ayrı ayrı 2,5 mm kesitinde toprak hattı çekmektense bir tane 2,5 mm kesitinde toprak hattı çekilse olmazmı
linye diye bahsettiğiniz aslında sortidir. her priz sortisinin topraklama hatları ayrı ayrıdır.
anlatmak istediğim2,5 mm kesitinde üç adet priz linyesi düşünelim bu linyelere ayrı ayrı 2,5 mm kesitinde toprak hattı çekmektense bir tane 2,5 mm kesitinde toprak hattı çekilse olmazmı
ben anlamadım soruyu
fark etmez. linyelerin de toprak hatları birbirinden bağımsızdır.linye dağıtım kutusundan buata kadar olan kısımdır
sorti ise buattan priz veya anahtar yada lambaya kadar olan kısmıdır ikisi aynı şey değildir
şöyle anlatayım mutfakta örneğin çamaşır makinası için bulaşık makinası için ve fırın için üç ayrı linye olsun bu linyelerden bir tanesini 3x 2,5 kablo çekip diğer linyelere 2x2,5 çeksek toprağı buatta üç pirize dağıtsakben anlamadım soruyu
şöyle anlatayım mutfakta örneğin çamaşır makinası için bulaşık makinası için ve fırın için üç ayrı linye olsun bu linyelerden bir tanesini 3x 2,5 kablo çekip diğer linyelere 2x2,5 çeksek toprağı buatta üç pirize dağıtsak