Tornaya Hız kontrollü DC motor çevrimi projesi

Motor max5+Power supply var kontaktörüydü , fanıydı oydu buydu(yarın bir güm lamba filan eklersin) derken 10A al kullan.Sanırım senin marka Viko aynı markanın 3VTB--1C10 kullanabilirsin.

Abi şu an ana hatta kontaktörler ve sürücü bağlı. Başka bir şey bağlı değil. Ha, 12v 5A güç kaynağı da bağlı ama o bağlı olmadan da aynı durum oluyor.

İlk kontaktörler mi yoksa sürücü mü enerjileniyor bilmiyorum. Bilemiyorum yani.

C10 buldum aldim.

Şimdi işteyim. Akşam denicem inşallah. Bir de tornanın kısa bir videosunu çekeyim. Dün düşük devirde deneme yaptım. Tork çok iyi.

10 amper C tip Sigorta ile sorun cozuldu. Fisi takarken artik kivilcim da cikmiyor. Cok bahtiyarim.

Toplam 3 topraklama cekmem gerekiyor. Ogrendigim kadariyla makinenin govdesine topraklama barasi takip topraklama kablolarini bu baraya vidalamam gerekiyor. Dogru yontem buymus fakat govdeye vida deligi acmak kolay olmayacak. Bu yuzden baska bir care ariyorum.

Devir gostergesi testi:

Pik malzemeyi demekte, diş çekmekte kolay olur abi. Çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…