Toyota Amblem

evet haklısın ama ben daha kolay bir yol buldum şimdi bir plastik bir toyota amblemi matkapla delcem ledleri oraya yerleştirecem ama baglantı şemaları lazım bana hani demişsinya 7812 falan seri guruplar onların baglant şemasını verirsen çok daha düzel olcak
 
şu şekilde bağlayabilirsin, istediğin parlaklığa göre de bi direnç koyarsın oraya.
yalnız devreyi kurup çalıştırdıktan sonra 7812 yi kontrol et çok fazla yüklenirsen ısınabilir ya soğutucu takman gerekir ya da tam emin değilim ama paralel olarak bir tane daha 7812 taktığın zaman yük ikisine dağılacağı için daha az ısınır.
 
said63k anladıgım kadarıyla sen bu elektronik işiyle ugraşmıyorsun.(daha dogrusu anlamıyorsun) bendende sana bir tavsiye ve çokta basit bir olay. endüstri meslek lisesi elektornik bölümü (1.sınıf dahi olabilir) bir öğrenci bul ve bunları ona anlat emin ol burdaki herkezden daha çok ayrdımcı olacaktır.
yanlış anlaşılmasın burda bulunan ark. küçümsemek değil amacım ama işi bilmeyene iş öğretmek. 2 satır kelime (lafla) olmaz.



Saygılarımla Ü.YILMAZ
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…