Transformatör İmalatı

arkadaşım sen ne kadar alacan bilmiyom ama kendin imal edeceğine göre öyle tonlarca alacak halin yok diye tahmin ediyorum.şimdi sen ewden çıkıyorsun en yakın sanayi ye gidip bütün hurdacıları dolaşıyorsun kafana göre bir trafo bulup diyorsunki ben bunu alıcam adamda sana tartıp weriyor :) sonra sen onu parçalıyorsun ve bir güzel pas sökücünün içine atıyorsun ( tabi paslanmışsa paslanmamışsa buna bile gerek yok) sonra çıkarıyorsun güzel bir zımpara çekiyorsun sonra üzerine birde vernik :) ohhhh en güzeli öle çok para harcamana gerek yok en kesin ve garanti çözüm. ben çok trafo topladım bu yöntemle ve güldüğüme bakma keyifli oldugu için o keyfi bir kez daha yaşadım anlaırken. (bişeyleri başarmak eylenceli ve ögretici)
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
fazla lafı uzatmayalım tema metal satışını yapıyor ben ordan alıyorum tlfnu 0212 422 0367 saygılar
 
4.Leventte 2A Mühendislik diye bir firma var.. Oraya bir sor derim. Transformatör ve voltaj regülatörü imalatı yapıyolar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadasım turkıyede trafo sacını yapan ıkı tane fırma var bunlardan biri istanbulda ENPAY
digeride kocaelıde MKS , ama bunlarda ole 100-200 kg verırlermı bılemem turkıyedekı butun trafo fabrıkalarına bu fırmalar verdıgı ıcın bole kucuk seylerle uugrasmayabılırler... bu durumda bı trafo fabrikası ile irtibata gec onlar yardımcı olurlar:)bizde yardımcı oluruz......
 
alacagın saç ne kadar fazlaysa eğer sac ebadını yazarsan neye kullanacaksın doğuş kalı var ikitellide ordan alabilirsin doğuş kalıp.
 
Trafo firmaları saçlarının istanbuldakı ENPAY veya MKS den alırlar büyük trafo fabrikaları ise silicli saçları kendısı yurtdışından getırıp burda kendı fabrıkalarında kesiyorlar....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,826
Mesajlar
920,804
Kullanıcılar
450,915
Son üye
snapthreads

Yeni konular

Geri
Üst