Trimbox

Yalnız voltaj kelimesi de Türkçe değil arkadaş, Türkçesi gerilim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Ürün gerek incelemeli patentli olması, gerekse Bursanın Mucidi ödülü alması hasebiyle icad olduğunu belgeledi. Herhangi bir ürünün asla kopyası yada muadili değildir. İsminin yabancı olması konusunda eleştirinizi haklı görüyoruz. Ama dikkat edin sizin nickiniz de under ground
Bu arada %95 yerlilik oranı ile orta yüksek teknoloji sınıfında üretim yaptığı yerli malı belgesinde resmi olarak mevcut. Bilenler takdir edecektir ki bu sınıfta Bu oran yerlilik açısından ciddi bir orandır.
 
Son düzenleme:
Sn.abkasoğlu.Bahsettiğim yukardaki fir-
malar,bu koruyucular önüne " bekap koruma
" ismi altında 160/160 NH
sigorta ve kablo kesiti olarak 35-50 mm2
kablolu tesisat koşulu öne sürüyorlar.Siz-
ce bunun anlamı nedir ?
Bu ürün icat olduğuna göre,Bazet'ten bir test
sertifikası ile bunu uluslararası bir itibara da
kavuşturma düşünceniz varmı ?
 
Son düzenleme:
Değerli forum üyesi, sizin konu hakkında nasıl olur da herhangi bir ekstra kesici olmaz yada 35-50 mm2 gibi bir kablo olmadan bu iş başarılı olur konusunda Parafudr benzetmesi ile yola çıktığınız için değerlendirmeniz gayet doğal. Ancak Trimbox birçok kez paylaştığımız üzere, parafdurlar gibi aşırı yük iletimi üzerine bina edilmemiştir.
Sadece 2,5mm2 kablo kesiti ile sisteminize paralel bağlayabilirsiniz.
Burada ne söylersek söyleyelim asla tam olarak konu anlaşılmayacak. Lütfen buyrun gelin herhangi bir Cuma günü ve merak ettiğiniz herşeyin cevabını gözünüzle görün
 
Aslında,son mesajımı fazladan yazdığımı
biliyorum ! 2,5 mm2 lafından sonra görülecek
fazla birşeyede lüzum yok.Hayırlı pazarlar
dilerim.
 
Son düzenleme:
Yerli nikler kapışıldığı için bu nike kaldık Ayrıca ben bir dünya markası falan da değilim malesef
 
Benimde dikkatimi çekti . Videonun 1:20 ve 2:00 saniyeleri arası trimboxdan baya duman çıkıyor . İlginç bir durum . Herhalde mantıklı bir izahı vardır.
 
Benimde dikkatimi çekti . Videonun 1:20 ve 2:00 saniyeleri arası trimboxdan baya duman çıkıyor . İlginç bir durum . Herhalde mantıklı bir izahı vardır.
Kaçak akım rölesi devre dışı sistemde nötre faz veriliyor. Trimbox tekrarlanan bu hadisede zarar gördüğü halde sistemi koruma işlevi devam ediyor.
 
Aslında,son mesajımı fazladan yazdığımı
biliyorum ! 2,5 mm2 lafından sonra görülecek
fazla birşeyede lüzum yok.Hayırlı pazarlar
dilerim.
Önyargınızı yenip görüşmek isterseniz, biz burada olacağız. Her birey ismi, ünvanı, kimliği, etkisi ne olursa olsun bizim için değerlidir, bizde bir muhatabı mutlaka vardır. Türkiye'de muhatap bulabilmek maalesef markalaşmada negatif gibi algılansa da biz her zaman ürünlerimizle ilgili 7/24 ilgileniyoruz.
Hayranı olduğumuz dev markaların üreticilerine zaten ulaşamıyoruz da distribütör yada bayilerinde muhatap bulabilirsek bu da iyi
 
İcadın,Dünya literatüründe yer bulmasını 8
gözle bekleyeceğim.İcad lafı,zannederim,Dün
ya literatüründede vardır.Uzayan kol,bizden
olsun.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…