Whatsapp Otomasyon Grubu (PLC)

İsteMEM.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Arkadaşlar merhaba ben aktif olarak otomasyon alanında çalışmaktayım. Otomasyon ile ilgili Whatsapp grubu kurdum. Burada sorular sorabilir ve bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz. Ayrıca aktif iş arayanlar da gruba yazabilir. Bu grupta aktif olarak yer alacak çalışanlar ve öğrenciler bulunacak. Gruba katılmak isteyenler forumda yanıt olarak yazsın link atayım. İyi günler.
--------- mekatronik mühendisliği teknoloji fakültesinde 2 sınıf öğrencisiyim plc alanında yoğunlaşmak ve uzmanlaşmak istiyorum ve kariyerimi bu yönde ilerletmek istiyorum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
kuyruk uzadı.
izdiham olmadan insanları içeri alın.
 
ARKADAŞLAR

konuyu başlatan arkadaşımız konuyu açtığı günden beri siteye girmemiş ( en azında kendi kullanıcı adı ile)

bu tarz grupların sitemizle vs. alakası yok yapmak istesek zaten biz yapabiliriz ama yapmıyoruz.
ayrıca kişişel bilgilerinizi direk paylaşmayın

Sorularınız; anlamadığınız konuları veya takıldığınız mesleki durumlarınızı açık ve anlaşılır şekilde sorun bir şekilde cevap bulabilirsiniz. (hazır ödevciler hariç)

Forumda hemen hemen her sektörden değerli ustalarımız, teknisyenlerimiz ,mühendislerimiz, öğretmenlerimiz var.
 
günahıyla sevabıyla burası da bi mesleki paylaşım platformu. daha ikinci mesajında toplanın dostlar gidiyoruz aksiyonu ve ardından hurraaa sesleri gerçekten zamanın gerisinde kaldığımı hissetirdi bana.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,565
Mesajlar
927,995
Kullanıcılar
452,189
Son üye
Aaddfff

Yeni konular

Geri
Üst