Yeni bir dolandırıcılık mı?

veysel28

Profesyonel Üye
Arkadaşlar sitenin reklamı olmasını istemiyorum ama burda belki bir dolandırıcılık vardır diye size sormak istedim. galaksi s5 nasıl 200 tl olur bu ne iş.Yeni bir dolandırıcılıkla karşı karşıya mıyız?

Son düzenleme:
al al. sonra aman yolgezer gulum yolgezer bunun dokun,atigi basmiyor arama yapmiyor napacaz de:)

Telefonu almayacam almaya niyetim yok.Alan olursa ayık olsun diye...

bir ara bu tuzaga dusejlerden-cok geldi bu numune:) - geldi imei istedi. e tamam yapam da, com port acilmiyordu, yaziliminda kapali. abi dedim 200 liralik mp4 un hayirli olsun:) :) :)

Dediklerinden çok var piyasada doğru ama burada samsung galaxy s5 diyor normalde tam isim vermezler buna baktım tam tamına isim vermiş samsung galaxy s5, ne değişti de telefonun tam ismini yazmaya başladılar.

hayir facede yillardir s serisini marka modeline kadar verilir, az reklamlarina bakin gorursunuz, 250 lirayta 199 liraya.
ama cok kafaniza takmayin...

Galaksi es5 pahaliymis flash TV de 99 TL satıyorlar. Genelde İşletim sistemi java oluyor

Ben de bi ürün sipariş verdim GG dükkanlarından, hem link belirtip bu gelmezse zahmet edip gönderme iadeyle uğraştırma dememe rağmen sahte ürün gönderdi adam sitede verdiği resimlerden orjinal ürünün 5 ten fazla, bana gelen tek resim yer alıyor şimdi bunun adı ticaret mi? Satıcı da üstelik rozetliymiş!!! Bir özür bir kınama yok.
İade şu bu derken sıkıntı çıkmadı, ürün sayfası kapandı değişti de ne satıcı ne de yönetimden sorularıma muhatap bulamadım, zaten GG ye direk soru sorma linki yok mecbur tartışmaya dahil edip satıcıya sorar gibi sorularımı yönelttim.

Ben de bi ürün sipariş verdim GG dükkanlarından, hem link belirtip bu gelmezse zahmet edip gönderme iadeyle uğraştırma dememe rağmen sahte ürün gönderdi adam sitede verdiği resimlerden orjinal ürünün 5 ten fazla, bana gelen tek resim yer alıyor şimdi bunun adı ticaret mi? Satıcı da üstelik rozetliymiş!!! Bir özür bir kınama yok.
İade şu bu derken sıkıntı çıkmadı, ürün sayfası kapandı değişti de ne satıcı ne de yönetimden sorularıma muhatap bulamadım, zaten GG ye direk soru sorma linki yok mecbur tartışmaya dahil edip satıcıya sorar gibi sorularımı yönelttim.
abi gitti gidiyor ise yanlışn olmasın?
onlarda direkt soru sorabilir yardım alabilirsin. ve eğer istediğin mal beklentini çıkarmazsa geri şutlayabilirsin.

Forum istatistikleri

Konular
129,867
Kullanıcılar
452,732
Son üye
erencok

Yeni konular

Geri