senin şu cnc nin fotolarını istemiştik bir ara ??Poliamid , Poliasetal,Polietilen, Bu 3 Malzemeyi Hangi Uçlar ile Çapaksız işleyebilirim? Yardımcı Olurmusunuz? MDF işler gibi hareket edebilirmiyiz?
CNC görmeden bilgi vermiyormusunuz artık Fotosu yok Gizlisenin şu cnc nin fotolarını istemiştik bir ara ??
Siz Ciddisiniz.. O zaman Siz Yanıtlamayın sorularımı Lütfen. Tşkler.evet o zaman bilgi de yok yardım da yok. bu forumun asıl amacı da insanların yazarak bilgi paylaşması değil görsel olarak da yaptıklarının, yapacaklarının, projelerinin ya da bilumum fikirlerin paylaşıldığı yerdir.
sizden fotoğraf istememin sebebi yapılan her cnc yeni bir fikir anlamında forumda paylaşılması amacıdır.
Polimik yaratmak istemiyorum ama bu konu uzarsa cevap vermek zorunda kalırım..Ben Sadece sorularıma cevap almak için değil. Belki başka konularda cevap vereceğim bunu siz CNC fotosunu paylaşmadığım için yargılayamazsınız.Sen CNC konusunda iyisindir cevap verirsin veya vermezsin. Ben Daha Bilgili olduğum bir konuda başkasına yardım edebilirim... Yani Kusura Bakmayın ama ilk defa yaptığın şeyi görmeden cevap vermem diyen biriyle karşılaştım.. Kaldıki ben CNC'yi daha bitirmedim denemeler yapıyorum.. Neyse.. Foto olayı ile ilgili başka mesajı yanıtlamayacağım Teşekkürler..Bu forumu ne kadar ciddiye aldığınız ile alakalıda bir durum. Takıldığım yer olur girer sorarım başkada işim olmaz düşüncesindeyseniz zaten zamanla kimsede cavap vermez sorduklarınıza