>Genius<
Profesyonel Üye
yeni eğitim sisteminin daha iyi olmacağı kanısına nereden vardınız peki ?????
Cevabım biraz siyasi olacak o yüzden farklı düşünceye sahip arkadaşlardan özür dileyerek başlamak istiyorum...
Osmanlıya bakarak çıkartıyorum yıllarca islam hukuku ile yönetilen osamanlıdan bir cacık olmadı hiçbir müslüman ülkeden bir cacık olmuyor.... Laikliğe birazcık yakın olan ülkemizi de tamamen radikal dinci bir ülke haline getiriyorlar... Bunu da eğitim sistemini değiştirerek yapıyorlar..
Bu hükümeti iktidara fettullah güleni kontrol eden XXX gizli servisi getirdi getirdi ve her istediğini yaptırıyor.... Çünkü bu adamların müritlerinin kendi hür düşünceleri yok abileri nereye sürerse oraya gidiyorlar... Amaç mürit sayısını arttırıp günde beş vakit namaz kılan ama bir santranç oyununda 2 hamle ilerisini göremeyen bir millet yetiştirmek...
Yani çok düşünen, çok okuyan, çok araştıran bir halk yerine tek tip insan yaratmak... Bu sayede XXX gizli servisi için böyle bir milleti gütmek daha kolay oluyor...
Bir örnek vereyim ingilizler havadan yakıt üretmeyi başarmışlar... Önümüzdeki yıllarda tüm dünyaya ihraç edecek kadar üretmeyi başardıklarında hiç bir teknolojisi ve sıfatı olmayan ve petrolle geçinen araplar açlıktan geberecekler.....
Buyrun linki;
Dnyada bir ilk! / Teknoloji ve Bilim Haberleri