çamaşır makinesi seçimi

regal on numara isim duyulmamış ama kullanıyorım süper kardei
 
Bence Regal piyasadaki en berbat çamaşır makinelerinden biri.
 
Ariston almayında hangi markayı alırsanız alın.Servis harici parçacılarda, her parçası bulunmuyor.Servise mahkum oluyorsunuz.Ariston buzdolabım vardı, dünya kadar masraf ettikten sonra attım:mad:.Şimdide dialogic çamaşır makinem arızalandı, ; servis kontrol kartı yanmış diye benden 200 tl istedi:confused:.Allahtan inanmayıp bir başkasına sordukta 15-20 tl'lik ntc parçasının bozulduğunu öğrendik.Aristonmu sakın haa!!
 
Çamaşır makinasında elektrolux alınabilir. Modeli tam olarak aklımda olmamakla birlikte son çıkan 6 kg kapasiteli modelinin 1000 devirde ve ayakları beton zemine basmadan tahta standın üstünde çok hafif bir titreşim(bu titreşimde standın payı büyük) ve çok çok küçük bir sesle çalıştığına şahit oldum. Ayrıca attığınız çamaşırınızın kilosuna göre suyu otomatik olarak alıyor ve A++ sınıfı enerji sarfiyatı ile inanılmaz tasarruflu bir cihaz. Ancak fiyatı 1400 tl civarında.
 
lg direc drive washer&dryer i öneririm süper sessiz ama benimki arızalı olduğu için bişi diyemicem
 
Arkadaşlar...

Benim herzaman savunduğum bir şey var ne alırsanız alın satış sonrası desek alabileceğiniz bir marka olsun malzemesi ucuz olsun servis her daim elinizin altında olsun sonuç olarak hepimiz teknik elemanlarız ve hepimizin bildiği gibi alıcağınız makinaların içindeki malzemelerin hemen hemen hepsi çinden gelmekte.

E hal böyle olunca bu kriterlerde ülkemizde arçelik-beko bulunmakta alın en ucuz 6kg lık makinasını garantisi zaten 3 yıl isteğe bağlı olarak 35tl daha verin garantiniz 7 yıla uzasın en azından servisle bir sorun yaşarsanız ararsınız 444 0 888 müşteri danışma hattını sorununuza çözüm bulursunuz

İndesit - Ariston - bosh gibi ürünlerin servis ağları beko-arçeliğin olduğu kadar ciddi ve yaygın değil

Saygılarımla
Kolay Gelsin...
 
Benim acil karar vermem lazım çünkü çamaşır makinem bozuldu Westinghouse markaydı ve ben bu markanın saglam oldugunu düşündüğüm için almıştım 18 yıldır kullanıyordum ama son 10 yıldır hep tamir hep arıza ve son 8 yıldır yıkıyor ama temiz kokmuyordu.

araştırma yaparken LG markaya rastladım buharlı olması beni etkiledi ama yabancı olduğu için parça sorunu ve parçaların fiyatlarının yüksek oluşu beklenmesi gibi durumlar. Kartının bir şeyle kağlı oluşu eger bozulursa sorun yaratıyormuş vs. Birde bana yakın olan goztepedeki bayisi nin telefondaki ukala tutumu hosş olmayan tarafları.

lutfen bilen birileri teknik olarak bilen birileri cunku kullanan arkadaşların verdigi bilgiler bazen tam birbirinin zıttı oluyor ve bu duruma cevap olarak şanstır deniyor.
Kesin uzun ömürlü saglam (Mİele dışında çünkü çok fiyatı yüksek) hani 1,900TL ya kadar çıkabilirim.
Buharlı olan ve mumkunse LG markada var olan olumlu özelliklere sahip olan, başka marka saglam bir makine varmı? Eger illa LG diyorsanızda hangi model iyi olur ve parça sorununa nasıl bir çözüm bulabilirim?.

Benim için çamaşırın bakteri ve alerji açısından arınmış olması ve KOKU çok önemli. Çabuk bozulmaması ve bozulursa mümkün olduğu kadar problem yaşamamak.
Yani Westinghouse da tamirden sonra çamaşırın kokusu kötüydü bunu bir daha yaşamak istemem gibi durumlar.

LUTFEN YARDIM EDEN OLURMU ACİL ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. Çünkü internette birbirinin zıttı çok bilgi var içinden çıkamıyor insan.
 
size şunu söyleyeyim. bu kadar dert etmenizi gerektirecek, hayat memat meselesi olan şey sadece bir çamaşır makinesi markası mı ? 600 liraya herhangi bir makine alıp 5-7 sene kullansanız zaten yeter. kendinize yazık yormayın bu kadar. alın birini gitsin. artık öyle 10-15 sene kullanabileceğiniz ürünler yok. ne alırsanız alın max 8-10 senede belki 5 senede zaten değiştireceksiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,049
Mesajlar
922,854
Kullanıcılar
451,319
Son üye
mohamed elkilani

Yeni konular

Geri
Üst