Aynı fikirdeyim biraz macera olacak.Sizin makine ne olacak.Anladığım kadarıyla işin doğası gereği çok ince ayrıntıları var ve tedariki zor olur. Bence de çelik konstrüksiyon en iyi çözüm olur.
Aynı fikirdeyim biraz macera olacak.Sizin makine ne olacak.Anladığım kadarıyla işin doğası gereği çok ince ayrıntıları var ve tedariki zor olur. Bence de çelik konstrüksiyon en iyi çözüm olur.
Sayenizde biraz keyiflendim,bilgi paylaştıkça çoğalır.Yanlış hatırlamıyorsam Konfiçyüs'un şöyle bir deyişi var;iki kişide belli bir miktar para var bu kişilerden biri parasının tamamını diğerine verince diğerinin parası artıyor verenin hiç parası kalmıyor fakat biri bilgisini paylaşınca karşı tarafın bilgisi artıyor kendi bilgiside azalmıyor.Bunu içimize sindirmemiz gerekiyor.Çok teşekkür ediyorum düşünceleriniz için, aynı şey sizin için de geçerli, bu ülkedeki en büyük sorunlardan biri de paylaşım sorunu, siz bu sitede paylaşımlar yaparak bunu zaten aşmışsınız. İhtiyaç halinde atölye konusunda sizinle irtibata geçerim, çok sağolun.
Gerçekten çok anlamlı birşey demiş. Yabancı forumlarda birçok ırktan insanla konuştum, bizdeki gibi ego kimsede yok valla, adamlar yardım etmekten zevk alıyor. Herkes bilgilerini masanın üzerine koyunca herkesin ufku daha da açılıp daha farklı fikirler türüyor. Mesela practicalmachinist.com diye bir site var makine kullanıcıları tecrübe edindikleri makineler hakkında yorumlar yapıyor birbirlerinin problemlerini çözüyorlar, ben orada kimseyle konuşmadım ama sırf yazılanları okuyarak bir makineden genel beklentileri görebiliyorum. Adamlar böyle böyle teknolojiyi ilerletiyor. Bunu biz de zamanla sindireceğiz, mecburen.Sayenizde biraz keyiflendim,bilgi paylaştıkça çoğalır.Yanlış hatırlamıyorsam Konfiçyüs'un şöyle bir deyişi var;iki kişide belli bir miktar para var bu kişilerden biri parasının tamamını diğerine verince diğerinin parası artıyor verenin hiç parası kalmıyor fakat biri bilgisini paylaşınca karşı tarafın bilgisi artıyor kendi bilgiside azalmıyor.Bunu içimize sindirmemiz gerekiyor.