3 katlı asansör devresi lazım hem switchli hem sensörlü hemde kapı switchli

Şahbatur birinci, Gülbatur ikinci.

Keşke ustan okuma yazma bilseydi, yazık :( vallahi üzüldüm. Elinden tutan da olmamış, şu elif be te se ce.

Şuna dürüst şekilde okula lazım desene, sıkıştım çalışmadım ödevim var desene.

Ustan usta olmuş ha bide bilmeden asansör yapmaya çalışıyor. Bak sana iki temel dost tavsiyesi: 1-ustan usta değil, onun çırağını yollayıp da doğru mu yanlış mı olup olmadığı bilinmeyen kağıt parçalarıyla asansör yapacak bir de o asansörle yük-insan taşınacak. Doktor hata yaparsa 1 kişi ölür, mühendis hata yaparsa 100 kişi ölür.

2- dürüstlük dünyada en değerli ilk 3 sıra içindedir.

Not: dosya var ama paylaşmıyorum, dosya benim keyif benim.

Abi siz yanlış anladınız usta bizi test ediyor bilmediğinden değil sana zahmet atı ver abi

Yani olayın başı sonu amacı içeriği hakkında hiç bir bilgi vermeyerek, sen de bizi mi test ediyorsun anlamadım. Yani ustanın test ettiğini bilecek kadar medyum olsaydım, kupon yapardım.

Sevgili Ahmellie, yazmış olman açıklamış olman anlamına gelmez. Ha ayrıca usta istiyor yazmışsın, ama sebep sonuç içerik konusunda bilgi vermemişsin. Bak sana bir tiyo vereyim, bize doğru cevaplar değil doğru sorular lazım. Şu resmi dikkatli incele bakalım.

Ekli dosyalar

• IMG_9608.webp
    IMG_9608.webp
    84.6 KB · Görüntüleme: 6
Resme baktın mı?

Dikkatlice bakmani rica etmiştim, sen bakmamışsın bile. Aradığın cevap o resmin içinde.

Forum istatistikleri

Konular
133,395
Kullanıcılar
459,292
Son üye
adamob

Yeni konular

Geri