Ben bu işin suçlusu olarak @ozgurece35 yi düşünüyorum.Şu ampli işini yoluna koyalım da DIN PPM mimize devam edelim hocam.
Modifiye TECHNICS amplisine DIN PPM yapınca herkesler gördü ve gudurdu sanırım
Ben bu işin suçlusu olarak @ozgurece35 yi düşünüyorum.Şu ampli işini yoluna koyalım da DIN PPM mimize devam edelim hocam.
İşin başından başlayalım dedim.DIN PPM için ampli yapıyoruz . @ozgurece35 amplisini anlata anlata gudurttu bizi deBen bu işin suçlusu olarak @ozgurece35 yi düşünüyorum.
Ben bu işin suçlusu olarak @ozgurece35 yi düşünüyorum.
Hepsi aynı marka. Sadece tipleri değişik.Yamyam hocam ampli modifiye işlerine ve testlere devam ederken bir yandan da DIN PPM projemize kaldığımız yerden devam etmek istiyorum.Aşağıda linkini verdiğim ledleri daha önce de paylaşmıştım.Tekrar bir bakabilirseniz uygunsa sipariş vereyim.Bu ledlerin yanında bir sürü kodlar var.Hangilerinden alırsam aynı model ve ışık kalitesi aynı olur?
https://tr.rsdelivers.com/productlist/search?query=LED&familyId=13316#af=10737_489164;
Display tekniği daha karmaşıktır.Yamyam hocam ben geçen hafta ledlerin siparişini verdim.Bizim PPM devremiz hazırdı.Ancak PPM display yapmadık.Sizin EBU PPM displaydan uyarlama yapabilir miyim?