48kW hat bulunmaktadır ile kastınız anlaşma gücünüz mü? besleme kesitinin maksimum güç kapasitesi mi? şalterinin maksimum akım dayanımı mı? yoksa sisteminizde bulunan mevcut yüklerin toplamı mı? eş zamanlı yükünüz mü? bu soruları cevaplarsanız mevcut altyapınızın yeterliliği konusunda yorum yapılabilir ve yönlendirilebilir.Merhaba,
İş yerine gelen 48kW hat bulunmaktadır ve makineleri çalıştırmak için toplamda 120kW ihtiyacımız vardır. 120kW ya yükseltmek için ne veya neler yapılabilir. Hesaplaması nasıl yapılıyor?
İşyeri trafosu bize ait. Kısacası ben müracaattan hariç 120kW almak neler yapmak gerekiyor.Bulunduğunuz bolgedeki enerji dagitim sirketine muracat edin guc artirim projesi istenecektir imza yetkisi olan bi muhendise cizdireceksiniz isyeri trafosu sizemi ait
Yeni bir iş yerine geçeceğiz burada da 48Kw olduğunu söylediler. ve benim 120kW ihtiyacım var. Sorularınızın cevabı bende de yok açıkcası :/48kW hat bulunmaktadır ile kastınız anlaşma gücünüz mü? besleme kesitinin maksimum güç kapasitesi mi? şalterinin maksimum akım dayanımı mı? yoksa sisteminizde bulunan mevcut yüklerin toplamı mı? eş zamanlı yükünüz mü? bu soruları cevaplarsanız mevcut altyapınızın yeterliliği konusunda yorum yapılabilir ve yönlendirilebilir.
O zaman telefonu bilen birine verin o yazsınYeni bir iş yerine geçeceğiz burada da 48Kw olduğunu söylediler. ve benim 120kW ihtiyacım var. Sorularınızın cevabı bende de yok açıkcası :/