Arabesk filminden bir sahne. İstanbul a nasıl gidilir kardeşler. Hemen gösterelimolur. en fazla 400 Ma ile şarj etmen daha uygun olur. yoksa akün kötü yola düşer.
5amper ile sürekli kullanırsam ne olur ?olur. en fazla 400 Ma ile şarj etmen daha uygun olur. yoksa akün kötü yola düşer.
Olması gereken sağlıklı şarj akim değeri akü nominal akim değerinin 1/10 udur .5amper ile sürekli kullanırsam ne olur ?
umarım arabesk filmini seyretmişsindir, seyretmediysen, seyretmeni tavsiye ederim. zaten @Under Ground yazmış oraya. ben bile 1/10 hesabını ikiye üçe katladım. ne demiştim orada "akün kötü yola düşer" hani insanın kötü yol düşeni iflah olur da, akünün kötü yola düşeni iflah olmaz.5amper ile sürekli kullanırsam ne olur ?
Pavyona mı düşer akü? Orda ne yapar ki?umarım arabesk filmini seyretmişsindir, seyretmediysen, seyretmeni tavsiye ederim. zaten @Under Ground yazmış oraya. ben bile 1/10 hesabını ikiye üçe katladım. ne demiştim orada "akün kötü yola düşer" hani insanın kötü yol düşeni iflah olur da, akünün kötü yola düşeni iflah olmaz.
Kapaklarını açıp karbonatlı su doldururlar.Pavyona mı düşer akü? Orda ne yapar ki?
şanslıysa geri dönüşüme gider. pavyonda kons işinde iyi para var ama beni yaştan dolayı almıyorlarPavyona mı düşer akü? Orda ne yapar ki?
Senden güvenlik olur babaşanslıysa geri dönüşüme gider. pavyonda kons işinde iyi para var ama beni yaştan dolayı almıyorlar