Aldığım Priz Güvenilir mi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nuada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok akım çeken bir yük bağlı iken,
Kullanmayın.
Elektrik ocağı, elektrik sobası gibi yüksek akım çeken cihazda bu 3 lü prizi kullanmayın. Kablolar da, sokette ısınma ve erime yapar.
Laptop, PC, monitör, modem, yazıcı türü cihazlar kullanılabilir.

Son düzenleme:
Birde şunu sorayım ; Akıllı fiş almıştım Çin'den. 20A Olanından aldım bilgisayar bağlarsam diye. Bilgisayar monitör ve ses sistemi yani soundbar taşır mı acaba ? Otomatik aç kapatdan ziyade uygulama harcadığı elektriği anlık ve aylık olarak hesaplıyor. Kullandığım cihazlar toplam ne kadar harcıyor onu görmek için denemek istiyorum açıkcası.

1767479601678.webp

Saydığınız cihazları rahatlıkla çalıştırır smart switch ler o akım korumalı bilmem neli diye satılan grup prizlerden çok çok iyidir.

Birde şunu sorayım ; Akıllı fiş almıştım Çin'den. 20A Olanından aldım bilgisayar bağlarsam diye. Bilgisayar monitör ve ses sistemi yani soundbar taşır mı acaba ? Otomatik aç kapatdan ziyade uygulama harcadığı elektriği anlık ve aylık olarak hesaplıyor. Kullandığım cihazlar toplam ne kadar harcıyor onu görmek için denemek istiyorum açıkcası.

Ekli dosyayı görüntüle 120206
İçini görmedim, sahip de olmadığım kullanmadığım zimbirti zamazingo fikir yurutemiyorum. Gerçek Çinliler cihaz lari ürünleri kopyaladiklari için kalibrasyon ve testten gecirmwdiklerinden üzerindeki yazılara pek itibar etmemeliyiz.

Mümkünse 16A lik cihaz takıp birkaç gün birkaç hafta takip etmeni öneririm. Mutfak fırını ankastrw fırın, bulaşık veya çamaşır makinesi bunlardan biri test aleti olur.

Akıllı priz konusunda şımart markasını tercih ediyorum, en azından belli bir standardı ve ulaşılabillecek birileri var. 220V bağlantılı ürünlerde oem özellikle yurtdışı tercih etmiyorum.

Forum istatistikleri

Konular
133,434
Kullanıcılar
459,440
Son üye
yavuzfurkan206
Geri