induscraft
Üye
Ben Hakan Yıldırım ile bağlantıya geçeceğim, ardından bağımsız bir test laboratuvar da tarafların müdahalesi olmayan bir koşullarda çok kapsamlı test yapılacak. Test sonucunda teknolojinin çalışma fonksiyonları doğrultusunda iş verim kaybı olmaksızın min %5 ve üzeri tasarruf sağlanamaması durumunda, kaybeden taraf kazanan tarafa cezai bedeli ödeme yapacak ve eğer olumlu ve olumsuz tüm veriler üniversite prof üzerinden bilimsel platforma sürülecek..Kusura bakmayin gundem dolar olunca hata yapmisim.
Bu durumda 1 Milyon TL icin hodri meydan diyorum.
Avukat olan komsuma Noter'e onaylatmak uzere nasil bir yazi ile gitmemiz gerektigini soracagim ve kendisinden boyle bir yazi hazirlamasini isteyecegim.
Oncelikle ben kim ile muhatabim?
Ad, Soyad ve TCKN bilgilerini bos birakip noterde doldurmak uzere yaziyi hazirlatayim.
Yazinin konusu asagidaki gibi olacak. Avukat bu cercevede yaziyi hukuki formata cevirir.
videoda hatali deney duzenegi kuruldugunu ve deney sonuclari ile kisilerin yanlis bilgilendirildigini farkederek ben (Bulent Unalmis), ........ adli kisi ile konu yu www.kontrolkalemi.com sitesinde karsilikli ele aldim.
.......... adli kisi, deneyin dogrulugunu savunarak duzenekte hata yapildiginin ispatlanmasi durumunda -Bir Milyon TL- tazminat odemeyi kabul ettigini, keza ispatlanamazsa ayni rakami tazminat olarak alacagini ancak bu vaadin noter huzurunda yazili olarak kayda gecirilmesini sart kosmustur.
Deneyin yanlis secilmis cihazlarla yapildigini one suruyor ve bu deneyi kendi labaratuvarimda kendi test duzeneklerimle yapmak istiyorum.
Ihtiyacim olan duzenekler, videodaki duzeneklere ilave olarak 1 adet 10KVA dizel jenarator ve 10 lt yakiti olup bunlar ........... adli kisa tarafindan temin edilecektir.
Sozkonusu duzeneklerin labaratuvarima intikal edilmesi ........ adli kisinin sorumlulugu altindadir.
Cihazlarin bana teslimi ardindan 1 hafta icinde kendi test sonuclarimi yazili ve imzali olarak sunacagimi test edilen duzenek ve yardimci aparatlari saglam olarak iade edecegimi taahhut ediyorum.
Test sonuclarima ....... adli kisi tarafindan itiraz olacaksa yapmis oldugum deney aynen benim yaptigim gibi Ankara'daki bir universitede ya da TSE labaratuvarlarinda yapilacak olup ilave test ucreti tazminat talebinden dusulecektir.
Eger sizce de uygunsa sureci baslatalim.
Bu şartları kabul ediyorsanız,, tarafınıza üç adet avukat ve noteri yollayacağım