Yıllarca hep bakımcı(Mak.Bakım müh.) olarak çalıştım.Sabır,özveri,dikkat gerektiriyor her zaman.Koruyucu(Periyodik) bakımı normal sürede tamamlayamazsanız,işletmecilerle,üretim kısmıyla,hatta fabrika müd.leriyle bile muhalif duruma düşebilirsiniz.Arıza durumları yine çok uzun zaman dilimlerine sarkarsa,yine başta fab.md.lüğü,işletme md.leri,şefleri,planlama md.lüğü,üretim md.lüğü ve şefliği,yani makina çalışmayıp da, üretimin aksamasıyla ilgili olabilecek tüm birimlerin tepkilerini,uyarılarını,baskılarını hissedebilirsiniz.Ama işinizi istenen,planlanan sürelerde yaptığınız sürece kimse de size birşey diyemez.
Monotonluktan hoşlanmayan,hergün değişik bir şey görmek,incelemek,sürprizlerle karşılaşmaktan çekinmeyenler için ideal bir seçimdir bence.Boş durmaktan hoşlanmayan,devamlı uğraşacak yeni birşeyler(Yani bir çeşit macera) isteyenler ve evde de boş zamanlarında, tamir ve hobi gibi işlerle zamanını doldurmak isteyenler için belki çok ideal bir bölüm bile olabilir aslına bakarsanız.(Benim için her zaman böyle olmuştur,yağdan,pastan,gresten,mak.yağlarından, kötü kokulardan hiç bir zaman usanmadan,bakımı severek yaptığımdan,yaptırdığımdan dolayı.)
Monotonluktan hoşlanmayan,hergün değişik bir şey görmek,incelemek,sürprizlerle karşılaşmaktan çekinmeyenler için ideal bir seçimdir bence.Boş durmaktan hoşlanmayan,devamlı uğraşacak yeni birşeyler(Yani bir çeşit macera) isteyenler ve evde de boş zamanlarında, tamir ve hobi gibi işlerle zamanını doldurmak isteyenler için belki çok ideal bir bölüm bile olabilir aslına bakarsanız.(Benim için her zaman böyle olmuştur,yağdan,pastan,gresten,mak.yağlarından, kötü kokulardan hiç bir zaman usanmadan,bakımı severek yaptığımdan,yaptırdığımdan dolayı.)