Bedava Elektrik

Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
keşke :D yalnız ben hala bu bedava elektrikten umutluyum.olması lazım...olmalı... :D
 
Kapitalizmin olduğu yerde hiç bir şey bedava değildir ; siz bahçenize sondaj vurup kuyu açsanız bile bulduğunuz su bedava değildir :) ( 2016 ya ertelenmiş bu kanun ) Siz bedava elektriği bulup üretseniz bile devlet onu bir şekilde vergilendirmesini de parasını almasını da bilir.
 
sizler bana bedava elektrik üretmesini anlatın ben kimseye söylemem..söz :D
 
Kapitalizmin olduğu yerde hiç bir şey bedava değildir ; siz bahçenize sondaj vurup kuyu açsanız bile bulduğunuz su bedava değildir :) Siz bedava elektriği bulup üretseniz bile devlet onu bir şekilde vergilendirmesini de parasını almasını da bilir.

Bu sadece fizik kurallarında değil hukuken hatta dinen de böyledir. Cenneti kazanabilmen için mücadele etmen gerekir bedava cennet yok :)

sizler bana bedava elektrik üretmesini anlatın ben kimseye söylemem..söz :D

Rüzgar güneş bedava kur bir solar panel sistem yada rüzgar gülü al sana beleş elektrik :)
 
Hadi kitap okumuyorsunuz anladık sinema da mı izlemiyorsunuz? Konu içinde konu yaptım zamanında ama pek bir şey değişmedi... John Nash 100 yıllık kabul görmüş ekonomi modellerini sorguladı tamam ama sizin gibi değil *araştırmadan soru sormak alt yapı olmadığından sadece daha fazla soru üretmeye ve kafa karışıklığına sebep olur* mezun olması için acele etmedi yıllarca çalıştı sonunda tezini verdi ispatlarıyla matematik modelleriyle! Benim aklıma geldi ben bunu düşündüm demedi!
John Nash'ten bahsettiğimiz bir kaç mesaj;
https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/unutulmuŞ-bİr-dahİ-alan-turing.87058/#post-601242
 
Bizim makine mühendisi bir arkadaş hayvan çiftliklerinde oluşan gübreden metan üreten pratik bir sistem yaptı. İsmi Faruk Papila . Aslında insan ve hayvanlarda bir tür enerji kaynağı :) Ya da hepimiz piliz matrix deki gibi :) wake up wake up :)
 
yok abi ben okuma yazma bilmiyorum @by lent matematikte hiçbişey mutlak değildir.o yüzden kanun yoktur hepsi teoridir. buda demek oluyor ki bugün doğru bildiklerimiz yarın yanlış çıkabilir.faruk papila zonguldaklı mı
 

Forum istatistikleri

Konular
128,902
Mesajlar
921,519
Kullanıcılar
451,050
Son üye
bayGizem35

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst