Bedava Elektrik

Kanun mevcut kanunu bozmadıkça yürürlüktedir. Yeni kanun gelirse eski kanunun hükmü kalmaz :)

Bu konuda İnsan ömrü en fazla birkaç ufak kanunun değiştiğini görecek kadar uzundur öyle anayasaların değiştiğini görebilecek kadar uzun olmaz. O yüzden pek heveslenmeyin :)
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
@byramm ben de diyorum ki aynı yoldan git bir şeyi madem sorguluyorsun mantığını öğren sorguladığın şeyi ve sana göre olması gereken halini ispatıyla millete göster, düşün ki basın karşında knuşma yapıyorsun seni ciddiye almaları için su gibi konuyu bilmen gerek zira o gazeteciler sana yakın düzeyde konuyu bilir ona göre soru sorar!
 
@Biryorum siz ne derseniz doğrudur :D yine haksız olduğumu anladım :D

Sorgulamak her zaman güzeldir. İnsanlar hayatta her konuda düşünmeli ve sorgulama yapmalıdır. Dinde olduğu gibi haşaaa o ne biçim düşünce aman haa çarpılırsın tarzı yaklaşımlara girmemek lazım :)

Yanlış yapılmadan doğrudan emin olunmaz. Yanlış düşünmeden doğru görülmez. Düşünmek güzeldir. Momo reklamı gibi oldu kirlenmek güzeldir :)
 
52RYVz.jpg

patent alınmış mı anlayan var mı ?
 
Alınan patent yapılan işin özgün olduğunu ve ilk defa yapıldığını kanıtlar. Doğru ve verimli olduğunu değil.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,195
Mesajlar
924,124
Kullanıcılar
451,557
Son üye
sait81

Yeni konular

Geri
Üst