MUZAFFFER EREN DEMİR Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 110 Puanları 1 Konum ORDU/ÜNYE 25 May 2021 #1 Bilgisayarımın usb çıkışı parazitli geliyor.Speaker taktığımda sesi yükseltdiğimde hoparlorden çıkan ses bozuluyor.Nasıl paraziti azaltabilirim ? 1000uf kondansator taktığımda düzelmedi.Napmalıyım ?
Bilgisayarımın usb çıkışı parazitli geliyor.Speaker taktığımda sesi yükseltdiğimde hoparlorden çıkan ses bozuluyor.Nasıl paraziti azaltabilirim ? 1000uf kondansator taktığımda düzelmedi.Napmalıyım ?
Muhsin Kamer Profesyonel Üye Katılım 16 Şub 2012 Mesajlar 1,368 Puanları 281 25 May 2021 #2 Yeterli şaseleme olmaması, bağlantı kablolarındaki gevşeklik, korozyon, çıkan/kopan kablo, değerini kaybetmiş malzeme, Şase bağlantı vidalarında eksiklik/temassızlık , şişen/akan/patlayan kondansatör, yetersiz voltaj vs..vs...
Yeterli şaseleme olmaması, bağlantı kablolarındaki gevşeklik, korozyon, çıkan/kopan kablo, değerini kaybetmiş malzeme, Şase bağlantı vidalarında eksiklik/temassızlık , şişen/akan/patlayan kondansatör, yetersiz voltaj vs..vs...
Konu Sah MUZAFFFER EREN DEMİR Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 110 Puanları 1 Konum ORDU/ÜNYE 25 May 2021 #3 Bunlarla alakası yok. Hepsini kontrol ettim. Benim çıkışı güzel bir şekilde filtrelemem gerekiyor. Nasıl bir devre kullanacağıma karar veremedim.
Bunlarla alakası yok. Hepsini kontrol ettim. Benim çıkışı güzel bir şekilde filtrelemem gerekiyor. Nasıl bir devre kullanacağıma karar veremedim.