Bir Teşekkürü Bile Çok Gören Arkadaşlara

tüm emeği geçen herkezden ALLAH cc.razı olsun
 
Sn:Arkadaşlarım;
Paylaşmak kadar güzel birşey yok bu hayatta,bu her anlamda böyle,ister hayatınızı,ister yemeğinizi,ister zamanınızı isterse bilginizi paylaşın.Bilgiyi paylaşmak insanı yüceltir.Nerdeyse 10 yıldır iş hayatının içindeyim,benden bilgi alıp benim kuyumu kazan ,bir satır bilgiyi almak için arkasından yalvartan o kadar çok insana rastladım ki.Ama o kadar ilginç bir hayatım oldu ki,bu insanlardan bazıları gün geldi işe alınmak için benim onayımı bekledi.Zamanında hakir gördüğü ben.Bundan nefret ediyorum ,bilgisini saklayandan,işin kötüsü denizde sadece bir balık çeşidi bilip,tüm denizi bildiğini iddaa edenlerden.Bildiğim birşey varsa o da hiçbirşey bilmediğim diyen büyük bir bilim adamıydı,peki biz neyiz,bu soruyu kaç kez sordunuz kendinize.Uzatmıcam bildiklerimizle övünmeyip,saklamayıp paylaşalım ve yücelelim,sen paylaşırsan herkeste senle paylaşır.Bu sitenin kıymetini bilelim,birbirimizi kırmadan saygıyla tüm düşüncelerimizi söyleyelim.En sonundada Burçin arkadaşımızın konusunu açtığı bir teşekkürüde kendimize bir borç bilelim.
Saygılarımla;
 
ben 15 yılını bu işe vermiş biri olarak bilgi paylaşımının çok gerekli olduğu kanaatindeyim burada istenilen bilgiler çok zor bilgiler değil ama yönetici arkadaşlar burayı daha profesyonel bir hale getirebilirler avrupada örnekleri var günümüzde bilginin tek karşılığı teşekkür değildir bilgi deneyimle ve zamanla kazanılır karşılığı bana göre paradır
 
Üretenler karşılığını beklerler tüketenlerde bu karşılığı vermelidirler verilmezse ne olur üretim yapılmaz.
Herkes tüketici olabilir ama üretici kendi alanında sanatkardır. Kendisi üretmeyip başkalarının üretimlerinide bir yerde sunabilenlerde bir çeşit sanatkardır. İçinde emek olan herşey bir çeşit sanattır. Populer olanlar zaten bir şekilde karşılığını bulurlar.
Teşekkür edilmese bile bu sitede bilgisinden tecrübesinden yararlanılanlar dünya durdukça yararlanma devam ettikçe karşılığını bulacaklardır. Eğer sonsuz adalet varsa ki olduğuna inanıyorum.
Selamlar.
 
arkadaşlar bu teşekkür olayını o kadarda büyütmemek gerek
çünkü biz teşekkür almak için bilgilerimizi paylaşmıyoruz
Allah rızası için paylaşıyoruz teşekkür edenden de etmeyenden de allah razı olsun
 
bu sitede paşlaşılan bilgiler teşekkür beklentisi içerisinde olmama lı diye düşünüyorum.
 
üzmeyin canınızı be kardeşler.. alt tarafı kuru bir teşekkür.. edenden de etmeyenden de allah razı olsun.. burada esas önemli olan konu bilgi edinmek için giren dostların kendi bilgilerini paylaşmak istememeleri.. acı olan budur.. herkese mevlana sabrı tavsiye eder bıkmadan usanmadan çalışmaya ve paylaşmaya devam der, selam saYGI VE HÜRMETLER EDERİM..
 
Forumda,bir arkadaşımızın mesajınını değerlendirebilmek için,başka bir arkadaşımızın mesa-
jını da değerlendirmiş olmak gerekiyor.Gerekçesini tahmin etmekle birlikte ! yine de normal
karşılamıyorum.Bilmediğimiz bir durum var ise,açıklanmasını rica ediyorum.
 
Forumda,bir arkadaşımızın mesajınını değerlendirebilmek için,başka bir arkadaşımızın mesa-
jını da değerlendirmiş olmak gerekiyor.Gerekçesini tahmin etmekle birlikte ! yine de normal
karşılamıyorum.Bilmediğimiz bir durum var ise,açıklanmasını rica ediyorum.

sanırım bahsettiğiniz şu, mesajını değerlendirdiğiniz bir üyenin başka bir mesajını daha sonra tekrar değerlendirmek için başka bir üyenin mesajını değerlendirmeniz gerekiyor. bu durum üyelerin birbirlerine sürekli popularite vermesini engellemek içindir...
 
Teşekkür bağlamında eklenen +/- pop tuşunu Türkçe vede herkesimin rahatça algılayabileceği biçimde işaretlenip veya yazı ile de yönlendirilip gereksiz yer işgallerininden veya tuşu bulamadından (genelde yeni üyeler)konu aralarına sıkıştırdıkları teşekkürlerini , teşekkür butonunu rahatlıkla kullanarak sunabilecekler .Yönetiçilerde bunları taşıma zahmetinden kurtulaçak ,hakedenlerde(bir teşekkür bile etmedi) burukluğunu yaşamayaçak diye düşünüyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,731
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Geri
Üst