fgencal
Profesyonel Üye
Eren, Şems, Flash bla blaBen kısa devre yaptıracağım , sigorta atacak mantığı ile çalışan koruma sistemi var . Ona ne dersin üstad.
Eren, Şems, Flash bla blaBen kısa devre yaptıracağım , sigorta atacak mantığı ile çalışan koruma sistemi var . Ona ne dersin üstad.
Espriyi anlamadin . Neyse konu uzardı. Belkide hayırlı oldu . Aslında dm den yazardım ama malesef kapatmışsın dm yi . Hayranların çok herhaldeEren, Şems, Flash bla bla
Jeton köşeliymiş hala düşmedi, açtım dm yi.Espriyi anlamadin . Neyse konu uzardı. Belkide hayırlı oldu . Aslında dm den yazardım ama malesef kapatmışsın dm yi . Hayranların çok herhalde
Adamlar izlenme alalım diye insanların canına kast edecek paylaşımlar bile yapıyorlar.Şu Hintli amcaların ve kopyalarının, çılgın
projelerine itimat etmeyin.
Krank miline kaynak atıp torna yapan ülkenin insanları hafife alınmaz benceŞu Hintli amcaların ve kopyalarının, çılgın
projelerine itimat etmeyin.
Size ne lazım?( Bu devre kaç Volt ve Ampere dayanıyor bilmiyorum içerik sahibi de belirtmemiş yardımcı olun.)
Bu videodaki kısa devre koruma devresini geliştirmek istiyorum eğer siz de yardımcı olursanız tabii. Ürün linklerini de verirseniz sevinirim çünkü yanlış birşey almak istemiyorum
Hintlilerde ganj nehrinde yıkanmayı öğretebilir bence ingilizlereİngilizlerin yaptığı tek şey, Hintlilere İngilizce
öğretmek. Tabii bu durum; "iyi mi, kötü mü?"
bilmem...
Size ne lazım?
Baba hayırdır sen gizemli avatarlara falan başlamışsın. Bu yaştan sonra gizli dünya örgütlerine falan mı üye oldunhintlileri o kadar küçümsemeyin bence, bizlere gösterdikleri yüzleriyle aynı değiller.