-buchollz rölesi-

Düzeltmeniz için teşekkür ederim ama , ortamsıcaklığı zaten 0 olarak kabul edilir , testte başlamadan önce, önce ortam sıcaklığı ve trafonun sıcaklığı birbirine eşit olmalıdır max. 1 derece fark kabul edilir. ama dediğimin arkasındayım ortam sıcaklığı 20 derecede testte basladınız trafonuz 70 dereceye cıktı . 70 +40 derece , 70-20 = 50 trafonun sıcaklık artısıdır tepe yağ sıcaklık artısı , direnc sıcaklık artısı , teste başlamadan dirençler ölcülür ve en son testten sonra ölçülür grafik o zaman cıkartılır .
Evet bilginiz var saygım sonsuz ama eksik söylüyorsunuz sizde .
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
arkadaşlar kusura bakmayın ama bizde kazanı şişmiş ve hatta yırtılmış olan trafolar da bu testten geçmiştir eminim çalıştığım bölgede 40 civarında hermetik trafo var ve nedense en problemli olanlar bunlar ayrıca rmu ile trafonun bağlantısı yoktur şeklindeki söylemim rmu trafo şeklinde geçen cümle içindi.daha önceki mesajlarda arkadaşlar hermetik trafolar için "rmu trafo" şeklinde bilgilendirilmiş.mehmet_ist arkadaşım bu testle ilgili vermiş olduğunuz detay bilgi için ayrıca teşekkür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,440
Mesajlar
926,774
Kullanıcılar
451,996
Son üye
Mucothex

Yeni konular

Geri
Üst