kronfa
Üye
Ccs c arkadaşların dediği gibi PİC programlamak içindir . C ise site yazma dillerindendir ve c++ ,php gibi çeşitleri vardır . Birde şunu ekleyeyim nacizane görüşüm . Eğer biri sana derse ki pic basis pro (pbp) daha kolay onu öğren derse kulak asma derim . Çünkü pbp ccs c ye göre çok zayıf kalıyor . Mesela ben bir arkadaşımla robot yapacağız . Yazılımınıda basic seçti bilmediğimizden dolayı . Öğrendik basic'i ama ilerleyince anladık ki basic'e 2 işi aynı anda yaptırmak zor 3 işi aynı anda yaptırmak daha da zor . Onun için dedik ki bir an önce ccs c öğrenmeliyiz ccs c yi biraz öğrendik ve rahatladık Gerçi şimdi biraz ara verdik projeye ama olsun
Velhasıl kimseyi dinleme ccs c öğren . Ha şöylede yapabilirsin . Ccs c ilk dilin olacaksa basic e biraz bak mantığını kavra(baştan sona öğren demiyorum mantığını kavramak için bak sadece) ccs c de çok rahat edersin . Ama ilk dilin değilse daha önceden dil biliyorsan pek sorun olmaz senin için .....
Velhasıl kimseyi dinleme ccs c öğren . Ha şöylede yapabilirsin . Ccs c ilk dilin olacaksa basic e biraz bak mantığını kavra(baştan sona öğren demiyorum mantığını kavramak için bak sadece) ccs c de çok rahat edersin . Ama ilk dilin değilse daha önceden dil biliyorsan pek sorun olmaz senin için .....