mcsultan
Üye
Yanıtınıza nasıl bir cevap vereceğimi bir türlü bulamadım. Bir kaç defa yazıp sildim hatta, Ne desem bir türlü bilemiyorum. Teşekkür edemiyorum zira sormuş olduğum (uç ile ilgili tecrübeniz varsa gayet basit) soruya bir cevap vermiş bulunmuyorsunuz. Bir taraftan da ilgilendiğiniz için teşekkür etmek istiyorum çünkü tek cevap veren sizsiniz. Bu forumda bulunan üyelerin freze veya cnc ile şuncacık haşır neşir olduğuna inanarak linkteki uca baktıklarında ne tür bir malzeme işleyebileceklerini bileceklerini düşünerek "ahşap işlemek için" ibaresini eklemedim yada akıl edemedim. Takdir sizin.Talaştan kastınız metal ise bunu önermem bu tip frezeler ahşap işleme için yapılır.
Vermiş olduğunuz ahşap işleyebileceğim ama metal işleyemeyeceğim önerinize ve ilginize teşekkür ediyor ve affınıza sığınarak sorumu düzeltmek ve yenilemek istiyorum.
http://www.aliexpress.com/item/Rout...lling-Cutter-Wholesale-Price/32406445789.html
Bu uç, ahşap işlemede, kaba tarama için nasıldır? Kullandığım spindle 2.2 kw. Mesela mdf ye 4 veya 5 mm. dalıp tarama yapabilir miyim ?