FeBash
Üye
sen dvr cıhazı aynı lokal agda port acmana gerek olmadıgını ıdda edıyosun bende sana dıyorum kı... dene bakalım oluyo mu?
eger bu sekılde ben yapıyorm dıyosan problem yok basarılarının devamını dılerım cunku bır ılkı gerceklestırdıgıne ınanıyorum
kardesım anlamadıgınız bı yer varsa ben tane tane anlatmaya hazırım.. problem yok... egerkı ben anlayamam dıyosan suanda uskudarda 350 daırelı 9 bloklu bır sıtenın guvenlık ve ınterkom sıstemını kuruyorum... bıtmesne yaklasık 2 hafta var ıstersen reelde uygulamalı olarak anlatırım tmm yemegnde benden yeterkı sen ogren
Güzel kardeşim aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum. Aynı lokal ağdan kasıt; dvr cihazı ile bilgisayarın aynı network aynı subnet üzerinde olmasıdır. Eğer dvr cihazı ile bağlanmak isteyen bilgisayar arasında bir firewall vs. yoksa port falan açılmaz.
Ayrıca iş deneyimi ve tecrübe konusunda; eğer avatarındaki resim sana aitse ve gözlerim beni yanıltmıyorsa neredeyse yaşın kadar sektör deneyimi olan birisiyim güzel kardeşim. Senin yaşında yanımda ÇIRAK olarak çalıştırdığım tonla adam var benim.