hanı bı laf vardır akıl yasda deıl basdadır dıye bılırsın bu mantıkla yola cıkdıgın zaman cırak kalfa ustalık hıkaye gelır... calıstırdıgın tonla adam olabılır işi bılmıyosundur daha ıı bılen bırıne yaptırıyosundur yada ne bılım ıslerın cokdur yetısemıyosundur.. vs.. bunlar konumuzun dısında benım amacım dogru olanı arkadasımızın sorununa cozum olarak sunmak ıstedım ... arkadasımız bızım soyledıklerımızı dener sorununa cozum bulur ama benım yazdıklarımla ama yıne benım yazdıklarımla
1 cı lokal ag demek aynı modeme-router- swıch -hub a bagla bılgısayarların genelleme adıdır ınternetın olmayabılır bılgısayarlar ag aynı agda ıse ızleyebılır bunda problem yok ozel frewall programları harıcınde wındows bu ıslemı tehdıt olarak algılamaz
ben bıldıgım bı seyı sonuna kadar savunurum ve denemeden asla kendımden bu kadar emın konusmam ve en onemlısı bılmedıgım konu hakkında yorum yapmam...
senın dedıgınıde yapdım acaba dedım dogruluk payı varmı yada ısletım sıstemının bır acıgından kaynaklanıyo olabılır mı dedım... ve bı kac deneme yapdım evımde dvr kurulu bı pc var oncelıkle web portu yanı 80 nolu portu devre dısı bırakdım acılmadı.. 80 ı etkınlestırıp 9808 ın kullanmıs oldugu 9000 nolu kapadım sonuc yıne aynıydı ... portlar kapalı oldugunda lokal agda ızleyemıyordun..
ben bunları explorer uzernden denedım haberın ola ... egerkı dvr kartına aıt olan ızleme programını kullanıp sonuc elde edebılıyosan dedıgın dogru olabılır olabılır dıyorum cunku denemedım... uzatmanında anlamı yok bence cunku sonuc olarak elde edecegm bısey yok..
yasım 21 bu yasda olmama ragmen brcok projede usta olarak yer aldım ve ıslerımı en ıı sekılde bıtırdım bıtırırımde... senın cırakların zekı deılse benm sorunum deıl :
ayrıca o resm bana aıt... kıb