DVR Kayıt Cihazı Ağdan İzleme

Arkadaş aynı ağda 6 kayıt cihazı ve bir PC'den bahsediyor. PC'de aynı ağdaysa sorun yok. PC ile uzaktan bağlanma ve izleme olayıysa tabii ki modem ayarları ve port açma gerekiyor. Benim Anlamam 6 DVR aynı ağda ve modeme bağlı PC ayrı bir ortamda ayrı bir modemle DVR'lara erişiyor. Bu şekilde bilgilendirirseniz ben de eksiklerimi tamamlarım.
 
Son düzenleme:
hanı bı laf vardır akıl yasda deıl basdadır dıye bılırsın bu mantıkla yola cıkdıgın zaman cırak kalfa ustalık hıkaye gelır... calıstırdıgın tonla adam olabılır işi bılmıyosundur daha ıı bılen bırıne yaptırıyosundur yada ne bılım ıslerın cokdur yetısemıyosundur.. vs.. bunlar konumuzun dısında benım amacım dogru olanı arkadasımızın sorununa cozum olarak sunmak ıstedım ... arkadasımız bızım soyledıklerımızı dener sorununa cozum bulur ama benım yazdıklarımla ama yıne benım yazdıklarımla:)
1 cı lokal ag demek aynı modeme-router- swıch -hub a bagla bılgısayarların genelleme adıdır ınternetın olmayabılır bılgısayarlar ag aynı agda ıse ızleyebılır bunda problem yok ozel frewall programları harıcınde wındows bu ıslemı tehdıt olarak algılamaz

ben bıldıgım bı seyı sonuna kadar savunurum ve denemeden asla kendımden bu kadar emın konusmam ve en onemlısı bılmedıgım konu hakkında yorum yapmam...

senın dedıgınıde yapdım acaba dedım dogruluk payı varmı yada ısletım sıstemının bır acıgından kaynaklanıyo olabılır mı dedım... ve bı kac deneme yapdım evımde dvr kurulu bı pc var oncelıkle web portu yanı 80 nolu portu devre dısı bırakdım acılmadı.. 80 ı etkınlestırıp 9808 ın kullanmıs oldugu 9000 nolu kapadım sonuc yıne aynıydı ... portlar kapalı oldugunda lokal agda ızleyemıyordun..
ben bunları explorer uzernden denedım haberın ola ... egerkı dvr kartına aıt olan ızleme programını kullanıp sonuc elde edebılıyosan dedıgın dogru olabılır olabılır dıyorum cunku denemedım... uzatmanında anlamı yok bence cunku sonuc olarak elde edecegm bısey yok.. :) yasım 21 bu yasda olmama ragmen brcok projede usta olarak yer aldım ve ıslerımı en ıı sekılde bıtırdım bıtırırımde... senın cırakların zekı deılse benm sorunum deıl ::) ayrıca o resm bana aıt... kıb
merhaba yasaklı arkadaşım
diğe arkadaşımın dediği gibi localde modemle işnşiz yok kayıtcıhazlarında iplerini farklı bır sekilde sabıtlersınız yerel agdan gırersınız modemle ısınız olmaz ancak uzak ıp den ızemye kalktıgınızda yanı o yerden değilde izmirdeki kamerayı istanbuldan ızlemeye kalkarsanız ıste ozamnan modemle ısınız var 6 kayıt cihazının hervirinizin yerel ip si farklı http portu dedıgınız gib 80 . 81. 82 vds diye gider ayrıca bu işte usta olabılırsınız ancak tavrınız hiç hoş değil saygılarımlaa
 
Arkadaş aynı ağda 6 kayıt cihazı ve bir PC'den bahsediyor. PC'de aynı ağdaysa sorun yok. PC ile uzaktan bağlanma ve izleme olayıysa tabii ki modem ayarları ve port açma gerekiyor. Benim Anlamam 6 DVR aynı ağda ve modeme bağlı PC ayrı bir ortamda ayrı bir modemle DVR'lara erişiyor. Bu şekilde bilgilendirirseniz ben de eksiklerimi tamamlarım.

merhab
sayın arkadaşım uzak ip den ızleyeceksenız kayı cihazı iplerinşizi yerel ip sini sabıtleyıp 80 den başlayarak 85 e kadar portlarınızı açıcaksınız firewalı kapatıcaksınız uzak makınadan client programını kuracaksınız 64 kanal kadar tek ekrandan 6 cihazada bağlnacaksınız
 
Merhaba.Bende cn-804 dvr kayıt cihazım ve bu kayıt cihazına bağlı 4 tane kamera var.Ben dvr kayıt cihazındaki görüntüyü bilgisayarımdan nasıl izleyebilirim.İnternete bağlandığım modeme dvr cihazını bağlayarak izleyebilirmiyim.
 
dvr kayıt cihazındaki görüntüyü bilgisayarımdan nasıl izleyebilirim.İnternete bağlandığım modeme dvr cihazını bağlayarak izleyebilirmiyim.
 
Herkeze merhaba;
İş yerime dvr kayıt cihazı aldım ama bir türlü bağlatı kuramıyorum. Arama motorlarda birçok konu,yazı okudum ama çare bulamadım.
sorunumu almış olduğum ekipman bilgisiyle beraber kısaca nalatayım isterseniz.

Dvr kayıtcihazı marka ve modeli: everese hv 5004, 4 kamera bağlana biliyor.
Bilgisayar işletim sistemi: Win 7
Modem: Airtes 4 adede kader ethernet bağlana biliyor.
Teknik bilgi yeterlidir heralde.

Almış olduğum cihazı modemden bağladım ve cihazı açtım.
içinden cıkan kamera programını kurdum.
buraya kadar herşey normal ama kurmuş olduğum kamera programında cihaz ekle dediğimde 192.168.1.108 ip bir bağlantı buluyor ve ekle diyorum ekliyor ama herhangi bir görüntü alınmıyor. networg hatası bağlanamadı diyor.
Lokalden 192.168.1.108 ip numarası ile giriş yapmak istediğimde DVR Kayıt cihazının arayüzüne bağlanmıyor.

Modemsiz Aracı olmadan direk ethernet üzerinden bilgisayara bağladığımdada yukarıdaki sorunların aynısı oluyor.
ve ağ bağlantılarında tanımlanmamış ağ bağlantısı uyarısı çıkıyor.

Benim amacım birçok konuda tarif edilmiş ama DVR kayıt cihazını modemden hem ağda izleye bilme hemde internet üzerinden kameralara bağlanabilmek.

Birinci aşama olan lokalden kayıt cihazına bağlantı sağlayabilsem:) herhalde modem port ayarları ile de internetten rahatlıkla izleyeceğimi düşünüyorum.

Bu konuda baya bir sorum yaşıyorum ne yaptıysam olmadı eksik bir şeyler var ama ne olduğunu çözemedim.
yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
 
Sayın rakimalar nasıl yardım edeceksiniz.Uzaktan bağlanarak mı?
 
dvr kayıt cıhazı dijital video recovery demek cıhaz kendı basına bı cıhaz zaten baska bılsayara gerek duymaz! çalısma gruplarının aynı olması ancak xp ile windows 7 de dosyayı paylasıma acmakla ılgılı.... sallayın sallayın bakalım daha neler cıkacak ılk mesajı oku kardesım yanlıs bıldıklerınızı duzeltın..!



aynen usta millet kafa karıştırmada one numara emegine sağlık
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,824
Mesajlar
920,784
Kullanıcılar
450,912
Son üye
mustafatlanm

Yeni konular

Geri
Üst