mmetin
Üye
Kuşlarla ilgili örnek verilmiş ya ,daha ne cevabı istiyorsun?Kendini kuşun yerine koy!Anlaşılan burada soruma yanıt bulamayacağım,teşekkürler.
Kuşlarla ilgili örnek verilmiş ya ,daha ne cevabı istiyorsun?Kendini kuşun yerine koy!Anlaşılan burada soruma yanıt bulamayacağım,teşekkürler.
Ciplak elle Elektrik teline dokunsan ve vucudunun hicbir yeride topraga veya baska biryere temas etmez ise carpilmassin zira elektrik toprak hatina gidecek biryol bulamadigi icin seni carpmaz ama sen yinede deneme nereye dokunucak sin bilmiyorum ama ben boyle duydumAnlaşılan burada soruma yanıt bulamayacağım,teşekkürler.
Ciplak elle Elektrik teline dokunsan ve vucudunun hicbir yeride topraga veya baska biryere temas etmez ise carpilmassin zira elektrik toprak hatina gidecek biryol bulamadigi icin seni carpmaz ama sen yinede deneme nereye dokunucak sin bilmiyorum ama ben boyle duydum
Dogru arkadasimiza katiliyorum denemeeeeeBir de su var.emin olun ki kuşlar için verilen örnekler teorik olarak ne kadar doğru olsa da bende dahil bu örneği veren hiç bir arkadaşım nasıl olsa ayağım toprağa degmiyor veya nötr almıyorum diye bir faz iletkenine çıplak elle dokunmaz..Ya çarpılırsam diye aklımızın bir köşesinden bu endişe sürekli geçer.o yüzden sen de teorik olarak bunu bil yeter.Ama sakın deneme