erolteknik
Üye
arkadaşlar geçen gunde yazmıstım yüksek geilim belgesi almak istiorum erden nasıl alabilirim bu konudsa bana yardımcı olursanız sevınırım
geçen gün açık öğretim lisesinin Elektrik tesisetçılık belgesi(ustalık belgesi)verdiği bu belge sahiplerinin elektrik tesisetçılığı yapabileceği söyleniyordu.bu konuyu daha önce bende araştırdım.ama açık öğretim lisesinin sınavları eylül ayında bu yüzden başka arayışlara girdim ve elektrik teknisyenleri odasını aradım oradaki yetkili babana vergi levhası ve sicil kaydı yaptırarak veya bir yerede çalışıyorsam oradan alacağım belgelerle başvurmam halinde bana bir belge vereceklerini bu belgeyle birlikte her türlü işimi yapabileceğimi söyledi.bu konuyla daha önce de sorum oldu ama bir cevap alamadım.acaba bu iki belge arasında bir fark var mı?varsa bu nedir?ben iş yeri açarsam bu yetki belgesini almak istiyorum.ama nezaman iş yeri açacağım belli değil bu yüzden her hangi bir işlem yapmıyorum.bu yüzden teknisyen odasının belgesi bana daha cazip geliyor.istediğim zaman alabiliyorum.eğer teknisyenler odasının belgesini alırsam elektrik idaresin deki işlemlerde bir sorun yaşar mıyım?