Termokulp bağlayarak termostadı bağlayabilirsiniz ama bu enda yı nereye montajlayacaksınız?Bunun bir yerde sabit olması lazım!Merhaba.
Elimde elektrikli ocak var.(Küçük, tek gözlü olanlardan.) Buna enda'nın prafil kontrol cihazını takmak istiyorum. Bunu nasıl yaparım?
Amacım ocağın sıcaklığını dijital termostat ile ayarlamak. Veya ek parçalar gerekli mi?
Termokulp bağlayarak termostadı bağlayabilirsiniz ama bu enda yı nereye montajlayacaksınız?Bunun bir yerde sabit olması lazım!
Termostattan mı bahsediyorsunuz?soz konusu makineyi bilmiyorum resmi var m acaba.
bundaki amaç nedir ?
yok ben anlatamadim. resmi var sitesinde evet. ama hic baglanti tipi yok. arkadan nasil hat cikyor, ama genelde bir isi kontrol parcasi ve buna bagli enerji veren cikislar vardir. oyle ise bunun enerji girislerine sebeke elektrigini baglarken cikislarina da ocagina hattini baglarsiniz olur biter. sabitlemesi de cok buyuk bir sey degilse ocagin kasasina delik acip oturtulabilir.
Yemeğin iç sıcaklığı önemli değil. Şu anda önemli olan ocağın sıcaklığını net ayarlamamdeğişik bi düşünce yanlız bence ocak uzerince pişecek olan şeylerin iç ısısını ölçmesi lazım kulağa mantıklı gelmiyor