entes arıza

Bende ayni sorunu yaŞadim.akimtrafosunu mÜmkÜn olduĞu kadar kÜÇÜlt.daha hassas ÖlÇÜm yapar(tam yÜkte deĞİlken prog menÜsÜnÜde 08 yap.kÜÇÜkten bÜyÜĞe okusun.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
karşılaştığım bi arızayı anlatayım,entesin 5 kademeli rölesi 0.80 lerde gösteriyordu ve her ay rektif ceza ödeniyordu.röle 5 kademeyi de devreye aldığı halde cos ü yükselmiyordu.kontaktörler çekili iken kondansatörleri ölçtüm,hepsi 0.00 gösterdi şaşırdım. röle sigortasını kapatıp açtım ve cos ün yükseldiğini gördüm kontaktörlerde zamanla gevşeme olmuş öylece sorunu çözdük.
 
Entes RG3-12 Reaktif güç rolesi kullanıyorum kompanzasyon ölçümlerinde hiçbir sıkıntı yok otamatik kondansatör tanımada sıkıntı olmuyor 1-12 arası kontaktörler çekip bırakıyor otomatiğe aldığımda sistemde yük yoksa sıkıntı olmuyo sisteme yük bindiği an 8. kademe çekiyor 2.5 kvr ve bırakmıyor sorun ne olabilir yardımcı olurmusunuz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,929
Mesajlar
921,782
Kullanıcılar
451,104
Son üye
yakskl

Yeni konular

Geri
Üst