Googleyi Kınıyorum...

vayaz

Üye
Her özel gün için özel bir logo tasarlayan ve bu tasarımı kendi resmi logosu üzerinde yapan google böyle önemli bir günde (10 Kasım.) sitenin en altına küçük bir karanfil koymakla yetinmiş. Bu davranışından dolayı googleyi kınıyorum.

Bende bilgisayarımı sabah açtım ve ilk baktığım buydu neyse ki karanfil bari koymuşlar belkide böylesi daha iyi dir diye düşündüm.(karanfil)

gugulda türk özel günlerinden bıkmış olabilir,

Bıktığınız nedir?

Diğer arama motorlarında durum nedir?

Bıkıcak olduğu nedir ve sizin bıktığınız nedir Atam ölmüş Atam!!!
Üstelik koskaca google bunu kendiliğinden yapan bir sistem geliştiremezmi her özel güne bir logo atayacak o gün geldiğinde google kendi değiştiricek sanki bütün mühendisleri oturum logo çiziyo... bana sölesinler ben bile yaparım GOOGLE yazısındaki "L" harfi yerine yarıya inmiş bayrak koysam tamam. Bunda ne varki....

Merhaba
Arkadaşlar ben size bir hikaye anlatayım.Kıssadan Hisse.Bir yerde okumuştum.Tam olarak kelimeleri anımsamıyorum ama olay şöyle gelişiyor.ATAM sofrada yemek yemektedir.Adamın biri sürekli kendisine bakarak rahatsız etmektedir.ATAM durumu fark edip garsonu çağırır ve o adamın ne istediğini sormasını ister.Garson döner ve ATAM'a babasının Çanakkalede kendisinin öldürdüğünü söyler.ATAMIN verdiği cevap ise "Sor bakalım babasının orada ne işi varmış"der.Dolayısı ile MUSTAFA KEMAL ATATÜRK mazlum milletlerin özgürlük sembolü Emperyalist ülkelerin de hiç hazetmedikleri bir devlet adamıdır.Google niye saygı göstersin ki?

Bence biraz abarttınız arkadaslar.

Belki o karanfilin ne anlama geldiği konusunda biraz ipucu vermek için 1 2 bişi eklenmesi gerekebilirdi.

Ama sonucta yas günü bu sade olması daha makbuldür diye düşünüyorum

Forum istatistikleri

Konular
129,793
Kullanıcılar
452,586
Son üye
Semih1903

Yeni konular

Geri