fgencal
Profesyonel Üye
Cahil cesareti olanlar başlıyor sonra haberlere konu oluyor.Motosiklete 1000 cc den başlanmaz .
Cahil cesareti olanlar başlıyor sonra haberlere konu oluyor.Motosiklete 1000 cc den başlanmaz .
Bu cesaretin cinsiyetle alakalı olduğunu düşünüyorum tahmini olarak . Yanılma ihtimalim biraz zayıf .Cahil cesareti olanlar başlıyor sonra haberlere konu oluyor.
Hatun kişiler her konuda önüne , sonuna bakmadan daha girişken oluyor . Benim eşim olmasa ben ne ev , ne araba sahibi olurdum . Vuruyor kırbacı yürü aslanım diye , borca giriyoruz Benim ödüm kopar yoksa borçtan harçtan .Karakterin ! cinsiyeti / diploması ol-
maz.
Bence bu konunun senin teknik bir insan olmanla alakası var. Teknik insanlar herşeyi çok inceledikleri için kolay kolay birşey alamıyorlar.Hatun kişiler her konuda önüne sonuna bakmadan daha girişken oluyor . Benim eşim olmasa ben ne ev , ne araba sahibi olurdum . Vuruyor kırbacı yürü aslanım diye borca giriyoruz Benim ödüm kopar yoksa borçtan harçtan .
Peki bu eşeğin özellikleri nelermiş??!Acemi nalbant gavur eşeğinde öğrenirmiş.
Bunu soran bu siteyi deniyor galiba,biz mi gülüyoruz soran mı gülüyor!Eşellerin diline düşmesi