Bu tık sesi genelde kompresor kalkmadigi için olur. Detaylı inceleyip varsa kalkış kapasitoru, role ve termik sağlamlık kontrolü yapılmalı. Sonra karta ilerlemeli.Hotpoint Ariston nmtm 1922 dolap genellikle gündüzleri devreye girerken tık tık tık ses yapıp duruyor. Bazen direk çalışıyor. Servis kart arızası diyor. Bu konuda yardımcılarımız rica ediyorum.
Tşkler..
Test yapıldı, sorunun kartta olduğu söylendi tamir yapılması gerekiyor.Bu tık sesi genelde kompresor kalkmadigi için olur. Detaylı inceleyip varsa kalkış kapasitoru, role ve termik sağlamlık kontrolü yapılmalı. Sonra karta ilerlemeli.
Dilerseniz kompresore gelen Elektrik uçlarına paralel lamba bağlanıp test edilebilir. Bu tık sesi geldiğinde kart enerjiyi kesip veriyorsa evet kart, yok enerji kesilmiyor kompresorden tık tık sesi geliyorsa sorun kompresor tarafında diyebilirsiniz.
Test yapıldı, sorunun kartta olduğu söylendi tamir yapılması gerekiyor.
Merhaba kartı tamir ettirdim. Size değişen parçaları kart üzerinde işaretliyorum. Ben Ankara' dayım.Merhaba , benzer bir problem yaşıyorum.
Acaba siz sorunu nasıl çözdünüz, kartı tamir ettirdiyseniz nerede tamir ettirdiniz konum istanbul
Bilgi paylaşır mısınız lütfen
https://drive.google.com/file/d/1510NgMXARyzV2lhKvXI9obcywQYQjWbW/view?usp=sharingMerhaba kartı tamir ettirdim. Size değişen parçaları kart üzerinde işaretliyorum. Ben Ankara' dayım.
sağolasın hocam tamir olduğuna sevindim