KÖTEKTamamdır o halde bizim yapacağımız ampliye de tape rec için o pinleri kullanacağım. Bu durumda elimdeki adaptör kablo sadece aux için kullanılabilir.
Satın aldığım adaptörde sadece ilk gönderdiğim çizimdeki uçlar bağlı yani onu o yüzden yazmıştım. Sağdaki mavi ve yeşil için bir bağlantı yapılmamış. Bunun kablo olarak çözümüne daha sonra bakabilirim.KÖTEK
Tek DIN fişten hem rec out hem de tape in kullanacaksın.
Dolayısı ile tüm pinler kullanılacaktır.
Bu pinlerin kullanılma şekillerini ve bağlantılarını ben sana tarif edeceğim.
Zaten pinlerin iç lehim uçlarından benim devrelere kablo ile bağlayacaksın o kadar. Fazla zor değil.
FUNCTION yani tuner aux ya da falan girişleri için DIN fişte sadece iki canlı uç L-R ve bir şase ucu kullanılacak. Diğer iki fiş boşta kalacak.
Genel olarak alt alta olan 3 adet DIN fiş function. Diğerlerinden 2 tanesi monitörler için kullanılacak.
1 tane dın fiş boşta kalacak.
Senin orada yapman gereken bir çizim yok.Satın aldığım adaptörde sadece ilk gönderdiğim çizimdeki uçlar bağlı yani onu o yüzden yazmıştım. Sağdaki mavi ve yeşil için bir bağlantı yapılmamış. Bunun kablo olarak çözümüne daha sonra bakabilirim.
Bu konnektörü proteusta kullanabilmek için çizimini ayarlıyorum. Çizim aşaması yani pinlerin tam denk getirilmesi RCAlara göre biraz uğraştıracak gibi ama ampliyi kullanırken uğraştırmasın sorun değil bana
Bilimsel olmamış.Ampli için arka plakayı yaptırabileceğim bir yer buldum sanırım. Fiyatları için konuşacağım belki oradan yaptırabilirim.
Böyle bir plan çizdim ama üzerinde değişiklik olabilir. Bunu sadece taslak olarak yüklüyorum.
Amplide normalde 6 tane giriş var ben iki tane de monitor için çıkış koydum acaba yeterli midir bu şekilde?
Ekli dosyayı görüntüle 93259
Eğer çok uçuk fiyat gelirse (inş gelmez) DIN ile devam gibi görünüyor.
Bu esnada alüminyum plakalar da geldi ama henüz girişemedim henüz sağlam grip oldum.