Kablo gürültü unsurunu tetikler. 5cm lik kablo ile halledebilirsen sorun olmaz.Anlamadığım bir nokta var hocam. Potları kablo ile ton kontrol kartına götürmek mi daha mantıklı yoksa ton kontrolü potlar ile kullanacak şekilde tek PCB ayarlamak mı? Yani dediğiniz gibi havada montaj şekli. İkinci dediğimde metal plaka ile ground nasıl yapılacak çözemedim. Burası kafamı karıştırdı açıkçası.
Kutunun tabanı için metal şase satılan bikaç yer buldum nette. Uygun olanlardan bazılarını linkleyeceğim.
Ayrıyetten girişteki jakların tasarımı beni düşündürüyor. Tekli RCA alıp kablo ile kartlara bağlantı yapsak hatalı mı olur? Çünkü arka paneli buralarda bu kadar kaliteli yapacak bir yer olduğunu sanmıyorum.
Ekte potların ve switchlerin kapladığı alanı gösteren fotoğraf ekliyorum.
Arka giriş kısmınının düzenlenmiş PCBsini konuya eklerim. Müsait oldukça buna yoğunlaşırım hocam. Kart arka şaseden 5 cm içeri gelince değmese bile ampli soğutucusunun hizasına geliyor hemen hemen.
Yine lale jaktan bu giriş pinlerine dönüştürücü kullanmak gerekecek yada direkt DIN bağlantılı kablo alacağım.
Geriye kalan 8 adet RCA için yer bulamazsın.Amplinin arka plakasındaki DIN soketleri ne yazık ki engel oldu ancak şu şekilde bir plan düşündüm. Uygun olup olmadığından emin değilim. DIN soketlerinin yerine RCA monte etmek. Ancak DIN soketi RCAya göre büyük olduğu için estetik olarak birbirinden ayrı duracak ve deliklerin ortasında duracak şekilde.
Siyah ile kapattığım kısımları 1mm alüminyum plaka keserek bile yapabilirim bu sonradan aklıma geldi.
Fotoğraf temsili olup değişiklik yapılabilir tabiiki.
Dik tekli RCA konnektör.