Jeneratör Almak İstiyorum

Ben arkadaşlara katılmıyprum jeneratörde en iyi markalar cat çukurova jeneratör ve perkinsdir.gerisi hikaye bende 2000kva lık aksa var dökülüyor 1000kva lık cat var 15 aşında hala sorunsuz çalışıyor.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Aksa bende de sorun cıkarmadı, sadece rutin bakımlarını iyi yapmanızı tavsiye ederim
 
Kullanıp memnun kaldığım markalar önem sırasına göre;
1-Aksa 2-Teksan 3-İşbir 4-Emsa
 
Çok kıymetli ustalar ,degerli arkadaslar...
Üç beş inegimiz için süt makinalarımız var...
Elektrik kesildiginde elle sagmak hem sorun oluyor hem de makinaya alışan inekler elle sagdirmiyor..
Acaba kaç kwa jeneratör almamız gerekiyor..Bir arkadaşımda 2 kwa lık var ,o yeterli olur mu?
Ayrıca elimizde 6,5 kwa lık Tarsan-ihlas marka trifaze jeneratörümüz var..Yüke binince stop ediyor..Onu nasil ve nerede tamir ettirebiliriz?
İlgilerinizi saygilarimla arz ediyorum...
 
volvo penta da iyi markadar bir işletmede aylarca nereyse %110 yükte çalışmıs 160 kva volvo penta biliyorum isletme sahibine dilimde tüy bitti şu makineyi yükseltelim demekten dinlememişti sürekli yükü artan bir işletmeydi adama dinletemedim en saonunda makine iflas etti dünya kadar tazminat ödemişti müşterilerine.ama o jeneratöre hayran kalmıştşm türbini nar gibi kızararıyordu çalışırken ama stop etmiyordu.
 
Aksa 12KWA dizel çin malları var süper bişii
Yakıtı çok ekonomik
5 tane var kullanıyorum
 
aslında bir marka daha var Uztech Jeneratör. Bizde vardı kaç senedir tarlada kullanıyoruz adam gibi arıza vermedi bile. Servisleri de iyi. sitesine baktım baya da iyi yerlere satış yapmışlar. görüntüsüne zaten diyecek yok, süper yapıyorlar(tabi isteyene tarlada işe yaramaz ama:). yerli motorları yada yabancı kaliteli motorları kullanıyorlar. Bizdeki Ford Marka motordu. Bu arada kendi alternatörleriymiş. Tek yerli alternatör üreticisiymiş. Yurtdışına da satıyolarmış.

reklam gibi oldu biraz ama ben memnunum ayrıca %100 türk malı. diğerlerinin motoru bi ülkeden alternatörü başka ülkeden. montajı herkes yapar. Yerli malı düşünenlere de duyurulur.
 
Uztech Tse belgeli alternatör üreten tek jeneratör firması.
 
Gerçekten kalite arıyorsanız Honda'nın orjinal jeneratörlerini öneririmbu güçlerde yıllarca kullanabileceğiniz ürünlerdir. Sessizz çalışırlar diğerlerine göre ve çin malları gibi iki günde bir arıza çıkartmazlar. Bunları bir kullanıcı olarak değil birçok marka jeneratörün bakımını ve montajını yapan birisi olarak söylüyorum. Piyasada bulabileceğiniz ürünlerin çoğu çinde üretilmektedir. Lütfen buna dikkat edin. Böyle bir ürün için servis ve yedek parça desteği bence üründen daha değerlidir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,992
Mesajlar
922,360
Kullanıcılar
451,203
Son üye
ilayda.ugur

Yeni konular

Geri
Üst