Bırıncısı şunu belırtıyım bn burda bı kullanıcı ıle tartışıyordum goruyorum kı ıkı kullanıcı oldunuz. Her ıkı vatandaş bu cevabı ıkınıze verıyorum. Bn kimseye ahkam kesmıyorum. Sadece mantıgını dayandıracağınız somut bılgılerınız yok ve ınanmamı beklıyorsunuz. Bnm tecrubem buna ınanmam gerekmedıgını gosterıyor. Bu bır konutun 63a e çıkamayacagını boyle bır gucun bır evde ve bır abonede ve hatta hıcbır konut projesınde olamayacağını soyluyorum. Artı sıgortalardan geven toplam akım ıle kacak akımdan gecen toplam akım nıye farklı olsun dıyorum. Sıgortalardan 25a gecer, selektivite adına kakş’i 32a seçılebılır. Bu bır konut 63a ne alaka anlamaya calışıyorum dıyorum. Sız? Sen 64a tak bı dene ha olmadı mı? O zmn yıne bırseyler konusuruz mantıgındasınız. Boyle tecrube olmaz! O yuzden kim aynı tavırlarla ve dedıgımız dogru, sen yap bak olacak, mantıgı ıle devam ederse tepkım/yaklaşımım hep bu yonde olacak.
Ben bu sayfaya 10 yıldan fazladır uyeyım ve takıpteyım. Bırcok bılgı edındım ama dedıgım gıbı, dayanakları ve destekleyıcı argümanları ıle bırlıkte paylaşan kimselerden öğrendım. Öyle bn dedım yap, bence boyle vs vs konuları mantıklı olursa degerlendırırım aksı halde dıkkate almam, kımseyede ters bır cevap vermem o arkadas kndı ıstedı o cevabı. bnm uslubum gayet duzgun, sadece msj ortamı oldugu ıcın yanlış anlaşılmış olabılır, ama asıl olayı çığrından çıkaran garıp garıp cevap veren ve konuyu buraya getıren o arkadastır. Şimdi ise iki kişi oldunuz. Yınede sağolun, zaten genelde de bizim meslek grubunda var bu tarz yaklaşımlı arkadaşlar. Ben alıştım onlara. Ikı muhabbet olunca ha bu da onlardan dıyebılıyorum. Iyı gunler