yigitsdr
Usta Üye
Tartışma yoluyla bilmediklerini buradan öğren, yarın bir
Sen okuduğunu bile anlamayan basiretsizin tekisin, hiçbir soruya cevap verebilecek bilgin de yok, yalnızca laf cambazlığı yapıyorsun, yanlışların söylenince, "yok ben öyle demedim, sen yanlış anlamışsın" diyorsun. Bizim paylaşımlarımızdan kopyala kopyala yapıştır.
Deneme yanılma ile söylediğim testleri yaptım, seni rahatsız mı etti? Sen denemelerini veya tecrübeni paylaşmak için hangi kuruluştan onay alıyorsun?
Benim tecrübem ile 40A/30mA röleyi 63A/30mA ile değiştirip veya 25A/30mA röleyi 40A/30mA ile değiştirerek defalar sorun gidermişliğim var; haydi sen bu kadar babayiğit bir bilgin isen, bu işin neden bu şekilde çözülebildiği konusunda bizi aydınlatsana!
Standartta 40A referansını kim veriyor?https://mall.industry.siemens.com/mall/en/ww/Catalog/DatasheetDownload?downloadUrl=tedservices/DatasheetService/DatasheetService?control=%3C%3Fxml+version%3D%221.0%22+encoding%3D%22UTF-8%22%3F%3E%3Cpdf_generator_control%3E%3Cmode%3EPDF%3C%2Fmode%3E%3Cpdmsystem%3EPMD%3C%2Fpdmsystem%3E%3Ctemplate_selection+mlfb%3D%225SV4314-0%22+system%3D%22PRODIS%22%2F%3E%3Clanguage%3Een%3C%2Flanguage%3E%3Ccaller%3EMall%3C%2Fcaller%3E%3C%2Fpdf_generator_control%3E
Bu linke gidip Pdf'i indiriyorsun ve önerilen çalışma şartlarına bakıyorsun. Bu ortam ısılarının üstüne çıkar ya da altına inerse kararsız çalışabilir demektir. Bunu da diyen ben değilim, üreticinin kendisi.
Isı açtırma yapmaz demiyorum, röleyi kararsız çalıştırabilir diyorum. Yukarıdaki yazıyı okuyup anlamamışsınız. Bir Kakr'nin In değerini yükselterek bir şeyi çözmüş olmazsınız. 40A bir rölenin kontakları ısınacak derecede üzerinden akım geçiyorsa devrede önünde bulunan koruma ünitesi işini yapmıyor demektir. Koruma ünitesi 25A iken Kakr'nin 63A olması mantık dışıdır. Standartta 40A seçilmesi yeterlidir. Akımdan ısınması için 25A'in üzerine çıkması ve 40A'ya yakın akım çekmesi gerekir. Siz iddianızı hangi testlerle destekliyorsunuz? Deneme yanılma ile mi?
Terbiyesizlik yaptığım da yok. Saygınızı koruyun bence. Saldırgan davranan sizsiniz burada.
Ayrıca asıl siz Kakr'lerin In değerinin açtırma yapmasıyla alakası hakkında bir kaynak vermiş değilsiniz hala. Dediğim gibi üreticilerin böyle bir verisi yok. Tek iddia eden de sizsiniz. Paylaşın görelim. Bana forum linki atan da sizsiniz. Kaynak dediğiniz bu mu?
Sen okuduğunu bile anlamayan basiretsizin tekisin, hiçbir soruya cevap verebilecek bilgin de yok, yalnızca laf cambazlığı yapıyorsun, yanlışların söylenince, "yok ben öyle demedim, sen yanlış anlamışsın" diyorsun. Bizim paylaşımlarımızdan kopyala kopyala yapıştır.
Deneme yanılma ile söylediğim testleri yaptım, seni rahatsız mı etti? Sen denemelerini veya tecrübeni paylaşmak için hangi kuruluştan onay alıyorsun?
Benim tecrübem ile 40A/30mA röleyi 63A/30mA ile değiştirip veya 25A/30mA röleyi 40A/30mA ile değiştirerek defalar sorun gidermişliğim var; haydi sen bu kadar babayiğit bir bilgin isen, bu işin neden bu şekilde çözülebildiği konusunda bizi aydınlatsana!
Son düzenleme: