Kael'in yeni reaktif güç kontrol rölesi: Kael VARkombi-18-PC

Çok güzel bir şeye benziyor.Lcd olması ve analizörlü olması çok iyi.Sistem düzgün çalışırken belki çok önemli değil ama, sistemde sorun olduğunda ya da kurulum aşamasında çok çok önemli.
Kaeli tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
Bu arada fiyat tanımlamanıza bayıldım :)
 
sağolun mustafa bey :) bu seneki win fuarında mutlaka herkesi standımıza bekleriz yeni ürünümüzü rahatça inceleyebilirsiniz.Fuardaki standımızın krokisini internet sitemizin fuar sekmesinde bulabilirsiniz.
 
En önemli özelliklerinden birisi harmonikleri görebiliyor olmamız.Ayrıca bir cihaz bağlayıp ölçmeye gerek yok.Birde pano işinde artık görsellikte önem kazandı,renkli lcd ekran çok iyi gözüküyor.
 
semih kardeş ton ve toff sürelerinin en düşük değerlerini sormuştum ama cevaplamadınız ürün kaliteli olacak gibi şimdiden sizleri kutlar başarılarınızın devamını dilerim
menü kullanımı kolay olacak mı?
 
çıtayı bir üste taşıdığınız için tebrikler.şimdi diğer firmalar daha iyisini yapmak zorunda kalacaklar.bu da hem ülkenin hem de kullanıcıların menfaatlerine..

saygılar
 
Gerçekten çok güzel cihaz tasarlamışsınız.Görsellik çok iyi olmuş yalnız ekran için(320x240) demişsiniz ekteki dosyada.Açıkçası bu kadar küçük bi ekrana o kadar çözünürlük nasıl sığdı anlıyamadım..320x240 olduğunu teyit edebliirmisiniz.Alıp denemek istiyorum
 
röle umarım güzeldir monofaze özelliğide varmı ben hep entes kullanıyorum kael kullanmadım ama rölenizi bir inceleyim
 
sayın suskun benim cep telefonumun ekranıda aynı ebatta ve 640*480 çözünürlükte bu fazla bir çözünürlük değil hatta piyasada daha yüksek çözünürlüklü aynı ebatta ekranlar mevcut.
Sayın kubilay bey reaktif güç kontrol rölelerimize monofaze difaze kondansatör bağlanabilmektedir.Yeni rölemize şönt reaktörde bağlanabilmektedir.
Kademe sıralamasında herhangi bir sınırlama yoktur istediğinizi istediğiniz kademeye bağlayabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,901
Mesajlar
921,495
Kullanıcılar
451,049
Son üye
storiesig

Yeni konular

Geri
Üst