confickerbelasi
Profesyonel Üye
Sanyo da Japon ama Sony daha modern .@sasen1 duymasın kötekler seni
Sanyo da Japon ama Sony daha modern .@sasen1 duymasın kötekler seni
@sasen1 her türlü sony ile kendi amplisini yarıştırabilir.Sanyo da Japon ama Sony daha modern .
Filtre ve mid hoparlörü bendekilere çok benziyor. İndüktörlerin markası bile aynı.@Mr_YAMYAM Hocam ;Schneider 8030-LS ve Sony SS-E55 in hoparlör filtrelerini paylaşıyorum. Forumda "Kaliteli Hoparlör Kabini Yapımı" başlıklı bu konuda markaların kullandıkları hoparlör filtreleri ve malzeme kalitesi hakkında bilgilendirme olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 86505
Ekli dosyayı görüntüle 86506
MP3 e sıkıştırdığım için 14kHz ten sonrası yok. Aksi takdirde upload edemem.Ya kullandığım ampli veremiyor yada ben duyamıyorum. 14kHz den sonrası yok bende. Şuan kullandığım tiz hoparlörler çok iyi değil zaten.
Basslar da aynı şekilde neredeyse 3 kat zayıf. Bassları westralardan alıyorum. Şu anki kabinler pert olduğu için Her yerinden hava kaçıyor. Biraz da filtre devresinin etkisi var tabii.
Amaa diğer subwoofer kabini konuısundaki gibi EQ ayarı yaparsam yani frekansı sadece 20-35Hz arasında tutarsam bu şarkıda şu anki kabinlerle bile sarsıntı hissiyatı yaratıyor. Şarkının özellikle 01:06 saniyesinden sonra 34-38 Hz'ler daha yoğun gibi.