Kişi sayma sistemi

Katılım
14 Ağu 2014
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
32
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşımın çalıştığı yer için kişi sayma sistemi lazım. Gireni ayrı, çıkanı ayrı sayması gerekiyor. Bu sistemi nasıl yapabilirim? Hazır olarak pronet ile iletişime geçtik fakat 10 mağaza olması gerekiyormuş.
 
Arduino, pic ya da plc kullanarak yapabilmek mümkün. Sensörlerle giren çıkan olup olmadığı tespit edilir. Senesörlerden gelen verileri de mikrodenetleyici tarafından işlenip farklı görsel çıkış elemanlarıyla giren çıkan kimselerin sayısı görüntülenir. Tasarlamak gerek.
 
@bolubeyi Hocam o iş mikro işlemciyle olmuyor. kapıdan 2-3 kişi aynı anda girdi tek sayıyor biz baya bir debelendik. Kameralı sistemlerde oluyor. Kameralı sistem belli bir alanı var kaç kişi ise kare içinde alıp sayısını alıyor hemen.
 
Merhaba
Belli marka kameralarla yolunuza devam edebilirsiniz. Giren _ çıkan ayrı ayrı sayılarını analiz edebilirsiniz.
Profesyonel çözümler var.
İyi çalışmalar
 

Forum istatistikleri

Konular
133,487
Mesajlar
971,805
Kullanıcılar
459,516
Son üye
Rdvnozcn
Geri
Üst